Klub Gotik

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

klub gotik

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Karađorđeva 2-4, Beograd

Program kluba Gotik


O klubu Gotik

Klub Gotik nalazi se u Beton Hali, delu grada, gde su samo najbolji restorani i klubovi, na adresi Karađorđeva 2-4 i na mestu je nekadašnjeg kluba Magacin. Idealno je mesto za ljubitelje kvalitetnog provoda i najboljih muzičkih nastupa i zato se izdvaja od mnogih drugih klubova u Beogradu.

Najveća imena naše muzičke scene, upravo su ovde najčeđći gosti ali i izvođači koji zabavljaju sve prisutne do ranih jutarnjih sati. Ozvučenje ali i rasveta su na najvišem mogućem nivou koji pružaju neverovatno party iskustvo koje se viđa u klubovima svetskih razmera.

Klub Gotik prima do 500 ljudi i jedan je od najvećih klubova u Beogradu koji već na samom ulazu šalje neverovatnu energiju koj a vas drži do kraja žurke. Prelepe devojke, zgodni momci, odlična muzika, kulturno i prijateljski nastrojeno osoblje, pozitivna energija, prelep ambijenta su samo neki od razloga zašto treba da budete gost kluba Gotik.

Rezervišite vaše mesto na vreme, pozivom na 062/780-100


Galerija kluba Gotik

Podeli sa prijateljima

Kako do kluba Gotik?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Karađorđeva 2-4, Beograd, klub Gotik
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij