Hype

Hype

Karađorđeva 46 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u klubu Hype

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O klubu Hype

Ukoliko ste u potrazi za idealnim mestom gde izaći, klub Hype je idealno mesto za vas! Nemojte dozvoliti da budete u dilemi kuda večeras jer je klub Hype nezaobilazna stanica svim ljubiteljima dobrog noćnog provoda, a poznato je i kao mesto sa najboljom elektronskom muzikom u gradu! Njegova lokacija je odlična za sve one koji se nađu u centru grada a ne znaju gde izaći, jer se nalazi na adresi Karađorđeva 46 (nekadašnji Mixer house), u kraju Beograda koji je poznat kao Savamala. Sama Savamala je izuzetno atraktivna lokacija za noćni život. Zbog ove lokacije klub Hype pronalaze čak i turisti kojima gde izaći predstavlja prioritet pri poseti Beogradu. Klub Hype je za posetioce otvoren sredom, petkom i subotom, što je sasvim dovoljno da uživate u senzacionalnom provodu i muzici koja će napuniti sve vaše baterije! Gde izaći? U klub Hype – naravno!

Klub Hype je pravi izbor ukoliko razmatrate gde izaći. Klub Hype predstavlja jedan od napopularnijih klubova za noćni provod u Beogradu, u jednoj od najpoznatijih delova Beograda – Savamali. Mesto na kojoj se nalazi klub Hype predstavlja jedan od najvećih okupljališta umetnika, poznatih stranih ličnosti (domaćih i stranih), turista, i popularnih ličnosti.

Klub Hype može se pohvaliti ambijentom koj se nalazi na nivou apsolutno najboljih i najvećih svetskih klabing mesta. Klub Hype je nastao sa jednom idejom na umu: pružiti Beograđanima (i njegovim posetiocima) priliku da uživaju u najkvalitetnijem mogućem noćnom provodu, i to na lokaciji do koje se lako stiže! Klub Hype može se pohvaliti menadžment timom iza kojeg stoji veliko iskustvo u vođenju najpopularnijih beogradskih noćnih klubova i noćnog života generalno, pa ne čudi što se ovaj klub odlikuje odličnim programom i organizacijom.

Klub Hype – najbolji noćni provod u gradu

Klub Hype je najbolji koncept kluba za vas ukoliko razmatrate gde izaći. Od kada postoji, klub Hype je imao priliku da ugosti najveća imena i velikane domaće i strane muzičke scene. Klub Hype je veoma popularan noćni klub u Savamali, opremljen najmodernijim i najefektnijim sistemima za svetlosne efekte i ozvučenje, što izuzev muzike najviše doprinosi odličnom ambijentu i noćnom provodu.

Kada se tek pojavio, klub Hype je u Beograd doneo potpuno novi koncept noćnog provoda na klupskoj sceni u Beogradu. Iskusan menadžment koji organizuje odlične žurke i nastupe domaćih i stranih poznatih muzičkih velikana, garantuje vam odličan provod. Ukoliko se pitate gde izaći – klub Hype biće idealan izbor za sve željne odličnog noćnog provoda u Savamali! Zbog čega je ova lokacija ovako atraktivna? Savamala je urbani deo grada Beograda, a njena glavna ulica je Karađorđeva – upravo u toj ulici se nalazi klub Hype! Savamala je oduvek bila interesantan, a kasnije i elitni deo grada Beograda. U njoj se sada okupljaju ljubitelji urbane kulture, a tu su i brojne atrakcije, na primer predivno šetalište kraj Save, idealno za rekreaciju ili šetnju – naročito posle burne večeri koju ćete provesti u ovom kraju, odnosno koju nudi klub Hype.

Klub Hype je za provod otvoren sredom, petkom i subotom, i tim danima u njemu možete uživati u najpopularnijoj elektronskoj muzici, zajedno sa najurbanijom ekipom u Beogradu, u srcu Savamale! Noćni klub Hype je poznat po svom fenomenalnom muzičkom programu, pa više nema dileme gde izaći! Ovde se puštaju sledeći tipovi muzike: house, tech house, funky, disco, R’n’B, a tu su i najveći RnB Pop House hitovi 80-ih i 90-ih.

Gde izaći večeras, nego u klub Hype! Ovaj moderan noćni klub u Savamali može se pohvaliti ambijentom koji već neko vreme predstavlja pravi epicentar provoda u Beogradu, ali i u regionu! Za klub Hype se zna da organizuje odlične žurke, koje nikako ne propuštaju ni domaći klaberi, ali ni turisti koji su željni dobrog provoda. Za sve one koji su ljubitelji urbanih, ali pomalo i hipsterskih mesta za noćni provod, klub Hype će biti idealan. Ne pitajte se više kuda večeras, klub Hype je pravi izbor!

Pitate se kuda većeras, a da vam muzika bude odgovarajuća? Klub Hype je urbano mesto za odličan noćni provod, gde se okupljaju svi pravi ljubitelji elektronske muzike, ali i zvuka kao što je RnB i disco. Ukoliko se pitate kakva je atmosfera koju nudi klub Hype, nemate brige!

Noćni klub Hype, samim tim što se nalazi u jednom od najinteresantnijih i najurbanijih delova grada – Savamali, može se pohvaliti izuzetnom atmosferom koja će osvojiti srca svih ljubitelja dobrog provoda i muzike! Klub Hype ima najmoderniju rasvetu i zvuk, koji podstiču dobar provod i uz koje ćete dodatno uživati u svim vrstama muzike koje se može čuti kada je u pitanju klub Hype, a najviše u elektronskoj muzici.

Ukoliko se pitate gde izaći, imajte u vidu klub Hype. Fenomenalan prostor i enterijer, osvetljenje i ozvučenje, muzički izbor sa akcentom na elektronsku muziku, kao i sama lokacija (klub se nalazi u Savamali – poznatoj urbanoj beogradskoj četvrti), samo su neki od razloga zbog kojih je klub Hype pravi izbor ako razmišljate kuda večeras. Klub Hype je pravi urbani noćni klub na kojem možete doživeti prave čari Beograda, što je idealno i kada je reč o turistima ili gostima iz inostranstva koji hoće da osete kakav je to beogradski noćni život.

Po čemu je poseban klub Hype? Kada se pitate kuda večeras, klub Hype se sam nameće kao odličan izbor. Klub Hype je prvi luksuzni klub i klub prve klase u Beogradu. U njemu se mislilo na apsolutno sve: najbolje izvođače, sjajno osvetljenje i ozvučenje, atmosferu i enterijer. Menadžment kluba je iskusan u organizvoanju žurki i noćnog života, pa se to direktno vidi i na primeru – to je klub Hype!

Galerija kluba Hype

Lokacija

Vaše mesto u klubu Hype vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije