Le Petit Bistro A blok

Le Petit Bistro A blok

Uroša Martinovića 19 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u restoranu Le Petit Bistro A blok

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O restoranu Le Petit Bistro A blok

Le Petit Bistro A blok je bar restoran internacionalne kuhinje sa bogatom selekcijom domaćih i međunarodnih vina i alkoholnih pića. Restoran odlikuje savremen enterijer sofisticiranog stila sa posebnom pažnjom na svaki detalj. Le Petit Bistro dobro poznat koncept stanovnicima i posetiocima Vračara. Ambijent u kom se opušta, uživa i slavi, besprekorna i ljubazna usluga, sjajan izbor hrane i dezerata da zadovolji najistančanije ukuse. Provod uz žive svirke i nastupe dj-eva za koje se uvek traži mesto više. Zbog velike ljubavi i lojalnosti stalnih gostiju sa Vračara rešili smo da ovaj koncept donesemo u srce Novog Beograda. Živopisni i moderni A blok.

Za Nikolu Đorđevića, šefa kuhinje, ljubav I posvećenost hrani su oduvek prirodna životna sredina. U meniju dominiraju internacionalna jela, od kojih se neka pripremaju i po više dana. Uz nesvakidašnje kombinovanje najkvalitetnijih organskih sastojaka i pripremu najsavremenijim tehnikama kuvanja. Osim gastronomskih čarolija, uključujući I kolače koji i najizbirljivije gastronome momentalno sele u rajske vrtove, u laundž delu može se uživati I u bogatoj selekciji vina, premijum alkoholnih pića I koktela.

Restoran Le Petit Bistro nudi i pogodnosti organizacije svih proslava. Sve vaše proslave rođendana, krštenja, veridbi, momačih i devojačkih večeri biće organizovane onako baš kako vi želite. Sjajna muzika, ljubazno osoblje i naravno veliki izbor pića učiniće vaše veče nezaboravnim. Pored privatnih, tu je i organizacija poslovnih proslava,koferencija,prezentacija,ručkova i večera.

Za sva dodatna pitanja u informacija i rezervacija kontaktirajte nas.

Galerija restorana Le Petit Bistro A blok

Lokacija

Vaše mesto u restoranu Le Petit Bistro A blok vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije