Le Petit Bistro A blok

info 062 780300 ili

online rezervacija

Le Petit Bistro A blokLe Petit Bistro A blok je bar restoran internacionalne kuhinje sa bogatom selekcijom domaćih i međunarodnih vina i alkoholnih pića. Restoran odlikuje savremen enterijer sofisticiranog stila sa posebnom pažnjom na svaki detalj.  Le Petit Bistro dobro poznat koncept stanovnicima i posetiocima Vračara. Ambijent u kom se opušta, uživa i slavi, besprekorna i ljubazna usluga, sjajan izbor hrane i dezerata da zadovolji najistančanije ukuse. Provod uz žive svirke i nastupe dj-eva za koje se uvek traži mesto više. Zbog velike ljubavi i lojalnosti stalnih gostiju sa Vračara rešili smo da ovaj koncept donesemo u srce Novog Beograda. Živopisni i moderni A blok.

Restoran Le Petit Bistro A blok

Za Nikolu Đorđevića, šefa kuhinje, ljubav I posvećenost hrani su oduvek prirodna životna sredina. U meniju dominiraju internacionalna jela, od kojih se neka pripremaju i po više dana. Uz nesvakidašnje kombinovanje najkvalitetnijih organskih sastojaka i pripremu najsavremenijim tehnikama kuvanja.  Osim gastronomskih čarolija, uključujući I kolače koji i najizbirljivije gastronome momentalno sele u rajske vrtove, u laundž delu može se uživati I u bogatoj selekciji vina, premijum alkoholnih pića I koktela.

Restoran Le Petit Bistro nudi i pogodnosti organizacije svih proslava. Sve vaše proslave rođendana, krštenja, veridbi, momačih i devojačkih večeri biće organizovane onako baš kako vi želite. Sjajna muzika, ljubazno osoblje i naravno veliki izbor pića učiniće vaše veče nezaboravnim. Pored privatnih, tu je i organizacija poslovnih proslava,koferencija,prezentacija,ručkova i večera.

Za sva dodatna pitanja u informacija i rezervacija kontaktirajte nas.

Galerija

Podeli sa prijateljima
Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Uroša Martinovića 10
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):

Ostavite odgovor

 
Prikaži
Sakrij