Le Petit Bistro

Le Petit Bistro

Braničevska 13 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u restoranu Le Petit Bistro

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O restoranu Le Petit Bistro

Smešten u najlepšem delu Vračara, nadomak Hrama Svetog Save, Le Petit Bistro je bar restoran koji je zadivljujuć svim svojikm kvalitetima koje poseduje. Lokacija na uglu Braničevske i Internacionalnih brigada, moderan enterijer toplih boja i upečatljivog mekog osvetljenja. Vanserijska bašta u kombinaciji starih cigala, zelenila i modernog nameštaja, ljubazna usluga, izvrsna hrana i atmosfera o kojoj se priča. La Petit je uspeo da se uprkos mnogobrojnoj konkurenciji izbori za svoj tron u srcima Beograđana.

U letnjim mesecima vikendom se provodimo uz nastupe popularnih dj-eva, dok zimi…pa začudićemo se ako već niste čuli kako je, ali da vam ne prepričavamo mnogo – dođite pa se uverite. Od srede do subote organizujemo žive svirke za koje uvek moramo da nađemo stolicu više kako bismo primili sve naše drage goste koji žele da uživaju u toj atmosferi.

Naša kuhinja nudi širok spektar internacionalnih jela, počevši od bogatog doručka, pasti i rižota, specijaliteta od ribe i mesa, vanserijskih burgera do kolača i poslastica. Među poslaticama najčuvenije su Bistro palačinke kojima još niko nije uspeo da odoli. Sve to dopunjeno bogatom selekcijom vina, premijum alkoholnih pića I koktela čini nas idealnom destinacijom za svakog pravog hedonistu. Na čelu kuhinje je mladi šef Nikola Đorđević. Talentovani, posvećeni kuvar koji svoju bezrezervne ljubavi prema poslu prenosi na članove svog tima. Nikola kroz neuobičajene kombinacije ukusa, ručno pravljene paste i savršenu prezentaciju jela donosi inovacije i postavlja nove trendove na beogradskoj gastro sceni.

Osim što smo sjajan izbor za jutarnju kafu, poslovni ručak ili večeru, tu smo i za organizaciju različitih vrsta proslava. Bilo da je u pitanju porodično okupljanje, romantična proslava godišnjice ili korporativni događaj. Tu smo da posebnom posvećenošću doprinesemo ugođaju naših gostiju.

Le Petit Bistro Galerija

Lokacija

Vaše mesto u restoranu Le Petit Bistro vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije