Mokum

+381 62780100 ili

online rezervacija

MOKUM 

Mokum restoranU srcu grada, sa pogledom koji ostavlja bez daha, nalazi se jedan od najlepših restorana u Beogradu. Restoran Mokum svojim posetiocima pruža ugođaj koji se dugo pamti. Izvanredna hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje je nešto čime naš restoran može da se pohvali.

IDEALNA LOKACIJA RESTORANA MOKUM

Restoran Mokum se nalazi na krovu hotela Amsterdam koji je lociran u samom centru Beograda, u Jug Bogdanovoj ulici. Nedaleko od restorana se nalazi najpoznatije šetalište u Beogradu – Knez Mihajlova ulica, zatim kalemegdanska tvrđava sa svim svojim čarima koje nudi, veliki broj muzeja, Kombank dvorana, bioskopi, Ušće Shopping Centar, Savamala, savsko šetalište, ali i jedan od najlepših gradskih kompleksa – Beograd na vodi.

JEDINSTVEN KONCEPT MOKUMA

Dvostruki život je ono što restoran Mokum izdvaja od drugih restorana. Dva različita ambijenta u zavisnosti od doba dana.

Opuštena, porodična atmosfera preko dana i romantična i elegantna u toku večeri.

NEVEROVATAN POGLED RESTORANA MOKUM

Sa svojim “zidovim od stakla”, restoran nudi pogled koji ostavlja bez daha, a koji se prostire na tri strane – ka Ušću i Novom Beogradu sa jedne strane, prema Savamali i Beogradu na vodi sa druge strane i u pravcu hrama Svetog Save sa treće strane.

Preko dana Vam se pruža fenomenalan pogled na Beograd.
Na kraju dana pruža Vam se pogled na spektakularan zalazak sunca.
Noću će Vaš pogled uživati u lepoti osvetljenog Beograda na vodi.

Restoran  Vam je na raspolaganju za sve vaše privatne i poslovne proslave. Budite sigurni da će organizacija biti baš onako kako vi želite.

Vaš restoran Mokum.

 

Podeli sa prijateljima
Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Jug Bogdanova 10, Beograd, Srbija
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):

Ostavite odgovor

 
Prikaži
Sakrij