Mokum

Mokum

Jug Bogdanova 10 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u restoranu Mokum

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O restoranu Mokum

U srcu grada, sa pogledom koji ostavlja bez daha, nalazi se jedan od najlepših restorana u Beogradu. Restoran Mokum svojim posetiocima pruža ugođaj koji se dugo pamti. Izvanredna hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje je nešto čime naš restoran može da se pohvali.

Idealna lokacija restorana Mokum

Restoran Mokum se nalazi na krovu hotela Amsterdam koji je lociran u samom centru Beograda, u Jug Bogdanovoj ulici. Nedaleko od restorana se nalazi najpoznatije šetalište u Beogradu – Knez Mihajlova ulica, zatim kalemegdanska tvrđava sa svim svojim čarima koje nudi, veliki broj muzeja, Kombank dvorana, bioskopi, Ušće Shopping Centar, Savamala, savsko šetalište, ali i jedan od najlepših gradskih kompleksa – Beograd na vodi.

Jedinstven koncept Mokuma

Dvostruki život je ono što restoran Mokum izdvaja od drugih restorana. Dva različita ambijenta u zavisnosti od doba dana.

Opuštena, porodična atmosfera preko dana i romantična i elegantna u toku večeri.

Neverovatan pogled restorana Mokum

Sa svojim “zidovim od stakla”, restoran nudi pogled koji ostavlja bez daha, a koji se prostire na tri strane – ka Ušću i Novom Beogradu sa jedne strane, prema Savamali i Beogradu na vodi sa druge strane i u pravcu hrama Svetog Save sa treće strane.

Preko dana Vam se pruža fenomenalan pogled na Beograd.
Na kraju dana pruža Vam se pogled na spektakularan zalazak sunca.
Noću će Vaš pogled uživati u lepoti osvetljenog Beograda na vodi.

Restoran Vam je na raspolaganju za sve vaše privatne i poslovne proslave. Budite sigurni da će organizacija biti baš onako kako vi želite.

Vaš restoran Mokum.

Doček Nove godine u restoranu Mokum

Uživajte u nezaboravnoj novogodišnjoj noći sa panoramskim pogledom na osvetljeni Beograd. Restoran Mokum za vas priprema specijalnu novogodišnju večeru sa izvanrednom selekcijom jela i pića. Pored ukusne hrane, za vaše potpuno uživanje brinuće se naši profesionalni muzičari koji će vam pružiti savršenu muzičku atmosferu tokom cele noći. Ples pod zvezdama, šampanjac u ponoć i čarolija koja će vas okružiti učiniće da ovaj doček Nove godine postane vaša najlepša uspomena. Rezervišite svoje mesto na vreme i doživite novogodišnju čaroliju na jedinstvenom mestu – u restoranu Mokum.

Galerija restorana Mokum

Lokacija

Vaše mesto u restoranu Mokum vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije