Moonze

Moonze

Kej oslobođenja 29 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u Moonze baru

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O Moonze baru

Ako ste raspoloženi za gospodski provod kraj obale reke i istraživanje novog koncept bara, napravite mesta u svom srcu za MOON.ZE!

Osim enterijera koji MOON.ZE čini jednim od najlepših mesta u celom gradu, ne samo u Zemunu, gurmanski specijaliteti koje ovaj bar nudi bez sumnje mogu da se nadmeću sa hranom u svetski poznatim restoranima. Svakako, klopa je ipak nešto što morate da probate iz prve ruke kako biste se uverili u sve čari MOON.ZE kuhinje i jelovnika.

Ukoliko vam je potrebna privatnost, MOON.ZE nudi i mogućnost rezervacije izolovanog dela, koji je savršen izbor za poslovne sastanke, ručak ili rođendansku večeru među najdražima, bez spoljašnjih “šumova“. Ovde možete pogledati cenovnik Moonze bara

Takođe, atraktivni koncept bara je takav da podrazumeva i muzičke večeri u čijem vrtlogu ćete moći da osetite atmosferu kakvu ste oduvek priželjkivali od dnevnog ili noćnog izlaska!

Ne čekajte ni trenutak – okupite ekipu koja voli provod, klopu koju će svaki put zavoleti još više, i pića koje ne prestaju da se toče, bilo da je reč o kafi ili pivu.

Doček u Moonze baru

Doček Nove godine u Moonze baru obećava nezaboravnu noć uz gospodski provod i jedinstvenu atmosferu duž obale reke. Ovaj bar u Zemunu donosi novi koncept i izuzetno privlačan ambijent za proslavu Nove godine.

Ne čekajte više – okupite svoju ekipu za doček Nove godine, uživajte u fantastičnoj hrani koja će vas oduševiti, i dopustite da pića teku. Moonze bar obećava da će vaša proslava Nove godine biti posebna i nezaboravna.

Galerija Moonze bara

Lokacija

Vaše mesto u Moonze baru vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije