Moonze

Moonze

Kej oslobođenja 29 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u Moonze baru

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

O Moonze baru

Ako ste raspoloženi za gospodski provod kraj obale reke i istraživanje novog koncept bara, napravite mesta u svom srcu za MOON.ZE!

Osim enterijera koji MOON.ZE čini jednim od najlepših mesta u celom gradu, ne samo u Zemunu, gurmanski specijaliteti koje ovaj bar nudi bez sumnje mogu da se nadmeću sa hranom u svetski poznatim restoranima. Svakako, klopa je ipak nešto što morate da probate iz prve ruke kako biste se uverili u sve čari MOON.ZE kuhinje i jelovnika.

Ukoliko vam je potrebna privatnost, MOON.ZE nudi i mogućnost rezervacije izolovanog dela, koji je savršen izbor za poslovne sastanke, ručak ili rođendansku večeru među najdražima, bez spoljašnjih “šumova“.

Takođe, atraktivni koncept bara je takav da podrazumeva i muzičke večeri u čijem vrtlogu ćete moći da osetite atmosferu kakvu ste oduvek priželjkivali od dnevnog ili noćnog izlaska!

Ne čekajte ni trenutak – okupite ekipu koja voli provod, klopu koju će svaki put zavoleti još više, i pića koje ne prestaju da se toče, bilo da je reč o kafi ili pivu.

Galerija Moonze bara

Lokacija

Vaše mesto u Moonze baru vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

Online rezervacije