Move Belgrade

Move Belgrade

Ušće b.b. , Beograd

Rezervišite splav Move Belgrade za vašu proslavu

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Pogled koji očarava

Splav Move se nalazi na reci i ujedno jednoj od najlepših lokacija u Beogradu, sa neverovatnim pogledom na Kalemegdan, Stari Grad i ušće Save u Dunav. Inovativan i moderan, splav Move je za kratko vreme osvojio srca gostiju svojom kvalitetnom uslugom, odličnim noćnim provodom i naravno – vrhunskim gastronomskim specijalitetima.

Moderno dizajniran i uređen, splav Move predstavlja idealno mesto za sve tipove proslava – od jutarnje kafe i doručka uz blagi povetarac na reci, do poslovnih ručkova i nezaboravnih noćnih svirki koje se redovno organizuju. Splav Move je pravi hedonistički kutak za sve vaše potrebe.

Internacionalna gastro ponuda

Splav Move nudi jelovnik u kome ćete pronaći razna gastronomska remek dela internacionalne kuhinje, kao i domaće, za one ljubitelje tradicionalnih ukusa. Marko Lalošević je glavni kuvar restorana splava Move, dipomirao je u Americi, na smeru Culinary Arts. Velika postignuća tokom rada u Americi su ga i podstakla da se vrati u Srbiju i prenese sva stečena znanja na restoran splav Move. Obrok možete upotpuniti čašom kvalitetnog vina iz bogate karte pića koju splav Move ima u ponudi.

Spektakularni doček na splavu Move

Zamislite savršen početak Nove godine uz zvuke talasa i svetla Beograda u pozadini!

Splav Move, dragulj na beogradskim rekama, nudi vam priliku da zakoračite u Novu godinu uz neodoljivu kombinaciju prirodnih lepota i urbanog šarma. Ovaj sofisticirani splav, koji se ponosi svojom lokacijom i uslugom, postao je sinonim za ekskluzivne proslave.

Zamislite šampanjac koji se sipa dok u pozadini odzvanjaju poslednji udarci satova.

Splav Move je osmišljen da zadovolji sve vaše potrebe. Bilo da želite da se opustite uz mirne melodije ili da plešete do zore uz najnovije hitove, ovde ćete pronaći ono što tražite. A uz našu bogatu ponudu pića, svaka čaša će biti posebna.

Prostor splava je fleksibilan i može se prilagoditi različitim željama i potrebama. Bilo da planirate veliku žurku ili intimno okupljanje, Move je pravo mesto za vas. A za sve one koji dolaze kolima, nudimo i prostran parking prostor.

Ne čekajte poslednji trenutak. Rezervišite svoje mesto i doživite nezaboravnu novogodišnju noć na jedinstvenom splavu Move.

Postavljanje standarda kvalitetne usluge u Beogradu

Splav move može se pohvaliti enterijerom koji čini spoj elegancije i modernizma, idealan je za sve tipove gostiju, kapaciteta do 300 sedećih mesta. Ipak, za dolazak na splav Move je neophodno izvršiti rezervaciju. To možete učiniti i putem našeg sajta ili pozivom na 062 262 212. Bez sumnje, splav Move će postati vaše omiljeno mesto za sve vrste druženja. Splav Move je u odličnoj poziciji čak i kada su noćne svirke u pitanju. Širok repertoar domaćih bendova i poznatih izvođača zabavljaće vas do kasnih večernjih sati. Splav Move – zabava za sve: za ljubitelje življe atmosfere, kao i za ljubitelje domaćih ili stranih balada, uz ples, vino i laganu večeru. Svi oni će se odlično provesti u atmosferi koju obezbeđuje splav Move. Samo je potrebno da na vreme rezervišete svoje mesto. Ljubazno osoblje će vas dočekati i učiniti da svaki trenutak koji splav Move nudi bude trenutak za pamćenje.

Splav Move – idealno mesto za vaše venčanje iz snova!

Bliži se najvažniji dan u vašem životu, a još uvek niste uspeli da pronađete lokaciju iz snova? Splav Move je savršen izbor! Prepustite sve nama, i budite bez brige. Kompletna organizacija venčanja u režiji stručnog osoblja, u kombinaciji sa nesvakidašnjim enterijerom koji oduzima dah – sve za vaš poseban dan! Doživite bajkovito venčanje sa pogledom na reku Savu, u magičnom ambijentu uz profesionalni tim koji će se pobrinuti za sve prateće stavke koje su potrebne da vaš dan bude dugo zapamćen od strane vas i naravno, vaših gostiju. Kvalitetna usluga, predivan ambijent i maestralna lokacija samo su neki od naših glavnih aduta. Kapacitet sedećih mesta za svečanim restoranskim banket stolovima je do 150 ljudi, a inače je kapaciteta do 300 ljudi. Uverite se u kvalitet naše usluge, doživite venčanje snova sa pogledom na lepote Beograda i reku Savu i naravno – živite srećno do kraja života!

Splav Move – Lokacija i parking

Najveći problem izlazaka u Beogradu je naravno parking! Splav Move je korak ispred svih! Svoj automobil možete parkirati na gradskom parkingu ispred splava, na kome će biti bezbedan u svakom trenutku, što predstavlja izuzetnu pogodnost za splav Move. Na prvom mestu su gosti i njihovo zadovoljstvo, i zato i kažemo da je splav Move je korak ispred drugih beogradskih splavova po pitanju kvaliteta usluge, kao i na svim drugim aspektima.

Ukoliko niste sigurni gde se nalazi – tu smo da vam pomognemo!

Splav Move je bivši splav Shake ‘n’ Shake, samo što je u potpunosti transformisan za potrebe jednog ovakvog modernog restorana. Nalazi se na adresi Ušće bb.

Splav Move kao event centar

Splav Move je postao i event centar, gde možete organizovati sve tipove proslava, od rođendana i svadbe preko korporativnih ručkova i drugih svečanosti. Splav Move ima kapacitet do 300 ljudi, a ukoliko poželite da vaša proslava bude sedeća za svečanim restoranskim banket stolovima, onda je kapacitet do 150 ljudi.

Splav Move – Uslovi za rezervaciju mesta preko dana

Visoko sedenje – bez uslova (može samo piće)
Nisko sedenje – doručak ili ručak

Splav Move – Uslovi za rezervacije po kategoriji mesta uveče (važi i kada se organizuju svirke, i kada ih nema)

Visoko sedenje – bez uslova (može i samo piće)
Nisko sedenje – večera

U potrazi za luksuznim mestom koje će svojom uslugom opravdati vaša očekivanja za sve tipove proslava, dnevne ručkove ili noćne svirke? Rezervišite odmah. Splav Move je savršen izbor!

Galerija splava Move Belgrade

Lokacija

Proverite raspoloživost splava Move Belgrade

POZOVITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije