DOLLY BELL JAVA

Dolly Bell Java Nova Godina 2024

Restoran Dolly Bell Java poziva vas da dočekate Novu godinu u Beogradu na način koji zadovoljava najviše standarde elegancije i uživanja. Naš sofisticirani enterijer stvoren je s ciljem očaranja svakog posetioca, pružajući nezaboravno iskustvo za sva čula.

Specifičnosti Restorana:

  • Elegancija i Udobnost: Dolly Bell Java spaja sofisticiranost i udobnost, stvarajući savršen ambijent za proslavu Nove godine.
  • Gastronomska Umetnost: Naša kulinarska ponuda oživljava raznolike ukuse, predstavljajući širok spektar gastronomske umetnosti u svakom zalogaju.
  • Odabrana Pića: Pažljivo odabrana pića dodaju dodir luksuza, prateći izvanredne ukuse naših jela.

Doživite Savršenu Simfoniju Okusa: Uživajte u vrhunskim jelima koja istražuju različite ukuse, stvarajući harmoniju u vašem gastronomskom iskustvu. Naš cilj je pružiti vam ne samo obrok već i putovanje kroz ukuse i teksture koji čine svaki zalogaj posebnim.

Rezervacije i Informacije: Za rezervacije i dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte. Dolly Bell Java je tu da obezbedi ne samo kvalitetnu uslugu već i nezaboravan doček Nove godine, ispunjen luksuzom i uživanjem. Dočekajte 2024. godinu uz vrhunski kvalitet hrane, odabranih pića i jedinstvene atmosfere.

MUZIKA

Pripremite se za nezaboravan muzički doživljaj u Dolly Bell Java restoranu za Novu godinu 2024! Naša specijalna zabava obećava da će stvoriti atmosferu u kojoj ćete dočekati novu godinu uz spektakularne nastupe.

Izvođači: Nevena Pejatović & Dule Ranković: Nevena Pejatović i Dule Ranković, poznati po energičnim nastupima i odličnim vokalnim mogućnostima, prirediće vam pravi novogodišnji spektakl. Njihovi hitovi dodatno će upotpuniti atmosferu i stvoriti nezaboravan doživljaj na samom prelasku u 2024. godinu.

Uživanje u Spektaklu: Dočekajte Novu godinu uz vrhunsku muziku, ples i zabavu. Naši izvođači pripremili su poseban repertoar koji će odjekivati prostorom, pridonošći euforiji i radosti tokom cele noći.

Rezervišite Vaše Mesto: Rezervišite svoje mesto i budite deo ove nezaboravne muzičke noći. Dolly Bell Java je mesto gde se susreću vrhunska muzika, elegancija i dobra zabava. Radujemo se što ćemo zajedno dočekati Novu godinu uz ritam, pesmu i veselje!

CENA

Cena karte po osobi za doček Nove godine 2024. u Dolly Bell Java restoranu iznosi 60€.

Uslovi rezervacije:

  • Svaka rezervacija obuhvata flašu žestine ili 2 flaše vina na svakih 4 osobe.
  • Za stolom ispred bine obezbeđena je premium flaša kako biste imali još ekskluzivniji doživljaj.

Budite deo ove nezaboravne noći, rezervišite svoje mesto i pripremite se za vrhunski doček Nove godine uz odličnu muziku, vrhunsku uslugu i spektakularnu atmosferu!

PIĆE

Na događaju se piće plaća po utrošku. Imate slobodu da birate svoje omiljeno piće i plaćate samo ono što konzumirate tokom večeri. Ova fleksibilnost vam omogućava da uživate u širokom izboru pića prema vašim željama i preferencijama.

Očekuje vas vrhunska usluga i profesionalno osoblje koje će vam pomoći da uživate u dočeku Nove godine uz najbolje napitke.

HRANA

U cenu karte je uključena svečana večera.

LOKACIJA

Dolly Bell Java nalazi se na adresi Vajara Živojina Lukića 58e, na Bežanijskoj kosi u Beogradu.

 

Muzika: Nevena Pejatović & Dule Ranković
Piće: Po utrošku
Hrana: Svečana večera
Cena: 60€
Online rezervacije