EVENT CENTAR PJEVIĆ REPRIZA

Repriza Nove godine 2024. u Event Centru Pjević na Zlatiboru

Doživite posebnu reprizu Nove godine u ekskluzivnom Event Centru Pjević na Zlatiboru. Prostor je jedan od najlepših na Zlatiboru, pružajući vam nezaboravno iskustvo u prostoru koji obuhvata svečanu salu površine 4.160m2. Kapacitet sale iznosi čak 1150 mesta za sedenje, omogućavajući vam da uživate u reprizi Nove godine sa velikim brojem prijatelja i voljenih.

Ovaj ekskluzivni prostor takođe ima dobro organizovan parking prostor sa 330 obeleženih mesta, obezbeđujući vam udobnost i lakoću prilikom dolaska na događaj. Repriza Nove godine u Event Centru Pjević pružiće vam jedinstveno iskustvo u prelepom ambijentu.

MUZIKA

Uživajte u energičnom nastupu fenomenalnog Baje Mali Knindže na reprizi Nove godine u Event Centru Pjević. Očekuje vas nezaboravan doživljaj uz poznate hitove i atmosferu koja će vas držati u ritmu tokom cele noći. Doživite reprizu Nove godine uz muzički spektakl koji će ispuniti prostor Event Centra Pjević na Zlatiboru.

CENA

Cena karte za reprizu Nove godine u Event Centru Pjević kreće se od 25€ do 60€. U ponudi su barski stolovi po ceni od 25€, dok su sedeća mesta dostupna u dve zone:

  • I zona: 60€ po osobi sa zakuskom
  • II zona: 50€ po osobi sa zakuskom

Izaberite svoje mesto i uživajte u reprizi Nove godine uz sjajan program i atmosferu Event Centra Pjević na Zlatiboru.

PIĆE

Na reprizi Nove godine u Event Centru Pjević, piće se plaća po utrošku. Ovaj pristup omogućava gostima da sami biraju svoje omiljeno piće i plaćaju prema vlastitim preferencijama. Uživajte u večeri uz omiljeno piće i atmosferu ovog ekskluzivnog prostora na Zlatiboru.

HRANA

Zakuska (za sedeća mesta).

LOKACIJA

Event Centar Pjević nalazi se u blizini Zlatibora, na adresi Branešci bb , 31 244 Čajetina.

 

 

Muzika: Baja Mali Knindža
Piće: Po utrošku
Hrana: Zakuska (za sedeća mesta)
Cena: Od 25€
Online rezervacije