Event Centar Pjević – Zlatibor

Doček Nove Godine na Zlatiboru: Event Centar Pjević

Iskusite neponovljiv doček Nove godine na predivnom Zlatiboru u jedinstvenom Event Centru Pjević. Ovaj vrhunski dizajniran prostor predstavlja spoj elegancije i modernog dizajna, obećavajući vam nezaboravno iskustvo ulaska u 2024. godinu okruženi luksuzom i sofisticiranim ambijentom.

Impozantni Prostor za Nezaboravnu Noć

Sa svojih 4.160m2, Event Centar Pjević pruža impozantan ambijent, a svečana sala može ugostiti čak 1150 gostiju. Svaki kutak prostora pažljivo je dizajniran, ističući eleganciju i udobnost. Detalji enterijera odražavaju visoke standarde kvaliteta i estetike, stvarajući atmosferu koja će oduzeti dah.

Rezervišite svoje mesto i budite deo spektakularnog dočeka Nove godine na Zlatiboru u Event Centru Pjević. Uđite u 2024. godinu sa stilom, okruženi vrhunskim ambijentom i nezaboravnim trenucima.

 

Doček Nove Godine uz muzičku ikonu – Ceca Ražnatović!

Pripremite se za nezaboravnu noć uz jednu od najpoznatijih zvezda Balkana, Cecu Ražnatović. Graciozno će vas provesti kroz najluđu noć, obećavajući neponovljivu atmosferu i muzički spektakl.

Energija i Hitovi

Ceca je poznata po stvaranju magične atmosfere. Njena muzika, kombinacija emotivnih balada i energičnih hitova, garantuje da će svaki trenutak novogodišnje noći biti ispunjen radosti i nezaboravnim emocijama.

Pogledajte Spektakularan Nastup

Da biste dobili uvid u ono što vas očekuje, pogledajte Cecin spektakularan nastup uoči dočeka 2016. godine. Bio je to pravi spektakl, gde je Ceca svojom neodoljivom energijom stvorila atmosferu koja se i danas prepričava. Uživajte u njenom neponovljivom nastupu i rezervišite svoje mesto za najluđu noć u godini!

 

Doček Nove Godine uz Cecu Ražnatović – Neponovljivo Iskustvo!

Prijatelju, ove godine rezervišite svoje mesto za nezaboravni doček Nove godine u društvu muzičke ikone – Cece Ražnatović! Uživajte u fenomenalnoj energiji i nezaboravnim hitovima u modernom i elegantnom ambijentu Event Centra Pjević na Zlatiboru.

Cene karata:

  • Barski stolovi (bez hrane) – 50€
  • Bronzana zona – 110€
  • Srebrna zona – 130€
  • Zlatna zona – 160€

Cene se razlikuju u zavisnosti od pozicije stola u sali, a detalje možete pronaći na mapi sedenja ispod. Za sve banket stolove, cena karte uključuje večeru, dok barski stolovi ne uključuju hranu. U oba slučaja, piće se plaća po utrošku.

Rezervišite svoje mesto i doživite nezaboravnu Novu godinu uz jedinstvenu atmosferu i muzički spektakl sa Cecom Ražnatović!

Mapa prostora

Piće

Piće se plaća po utrošku.

Hrana

Hladno predjelo
– Goveđa pršuta
– Svinjska pršuta
– Svinjski vrat
– Čajna kobasica
– Kulen
– Trapist
– Kuvana jaja
– Čvarci

Belo predjelo
– Sir
– Kajmak
– Paprika u pavlaci

Salate
– Paradajz, krastavac
– Kupus salata
– Ljuta papričica

Mešani roštilj
– Pileće belo meso u kari sosu
– Punjena vešalica
– Pljeskavica
– Pečeni krompir

Dezert
– Torta

Hleb
– Kajzerice bele, crne
– Proja

Muzika: Ceca Ražnatović
Piće: Po utrošku
Hrana: Bogata novogodišnja večera
Cena: Od 50€
Online rezervacije