Garden Hill

O restoranu Garden Hill

Predstavljamo vam najnoviju ekskluzivnu salu za sve vrste proslava – Garden Hill. Smeštena u mirnom delu Ledina – u Surčinskoj ulici br. 19b, pruža prestižan provod i uživanje na najvišem nivou. Ovaj kompleks nije samo za venčanja, već za sve vrste proslava, odiše luksuzom i pruža osećaj maksimalne bezbednosti i privatnosti.

Unutrašnji deo kompleksa, uređen je tako da može da se prilagodi bilo kom broju gostiju, od 200 do 500! Kao specifičan detalj, ističe se posebno koncipiran deo za zabavu najmlađih, koji je smešten tako da mališani uvek budu roditeljima “na oku”.

Pored glamuroznog uređenja sale, bašta koja se nalazi ispred restorana Garden Hill je i te kako vredna pomena! U njoj se tokom letnjih meseci održavaju proslave, a delo je pejzažnog arhitekte, koji je pažljivo birao biljke i učinio da upravo ona postane glavni adut – bajkoviti deo kompleksa koji svakome ostaje u sećanju!

Kada je reč o hrani, Garden Hill pruža mogućnost odabira između tri menija, koji su pažljivo birani i pripremani od strane školovanih kuvara čiji je zadatak da, svojim specijalitetima, upotpune gostima osećaj savršenstva.

Garden Hill je svojim sadržajima opravdao profesionalnost – uverite se i vi!

Doček Nove godine u Garden Hill Beogradu

Proslavite najsjajniju noć u srcu Beograda!

Kada je u pitanju doček Nove godine, Garden Hill Beograd je mesto gde se tradicija i modernost susreću. Ovaj prestižni restoran, deo poznate grupacije event centra Hollywood, svake godine postavlja nove standarde u organizaciji novogodišnjih proslava.

Zamislite sebe i vaše najbliže kako uživate u raskošnom ambijentu, uz vrhunsku gastronomsku ponudu i živu muziku. Ples pod svetlima lustera, šampanjac koji se sipa dok sat otkucava ponoć i prvi ples u Novoj godini sa pogledom na prelepo uređen vrt restorana.

Garden Hill Beograd pruža mogućnost da dočekate Novu godinu na otvorenom ili u luksuzno uređenom unutrašnjem prostoru. Bez obzira na broj gostiju, bilo da planirate intimnu proslavu ili veliku žurku, ovaj restoran je prilagodljiv svim vašim željama i potrebama.

A za one koji dolaze autom, restoran nudi veliki privatni parking sa obezbeđenjem, tako da možete bezbrižno uživati u proslavi.

Ne propustite priliku da dočekate 2024. godinu u jednom od najekskluzivnijih restorana u Beogradu. Rezervišite svoje mesto na vreme i doživite nezaboravnu novogodišnju noć u Garden Hill Beogradu.

Muzika:
Piće:
Hrana:
Cena:
Online rezervacije