Hotel Balašević

Kada se pomisli na luksuz, eleganciju i vrhunsku uslugu, Hotel Balašević je definitivno mesto koje se izdvaja. Ovaj hotel je postao sinonim za kvalitet i tradiciju, a svake godine postavlja još više standarde kada je reč o proslavi Nove godine.

Hotel Balašević je mesto gde se tradicija i moderno spajaju, gde svaki detalj ima svoju priču, a svaka noć je posebna priča za sebe. Uz sjajnu lokaciju i prepoznatljiv ambijent, ovaj hotel je postao omiljeno mesto mnogih koji žele da dočekaju Novu godinu u pravom stilu.

Ove godine, Hotel Balašević je odlučio da vas iznenadi i ponudi nešto zaista posebno. Specijalna akcija za novogodišnju noć omogućava vam da se pripremite za doček ili da se odmorite posle proslave uz posebne pogodnosti. Uz kasni check out i posebne cene noćenja, osećaćete se kao pravi VIP gost.

Ne propustite priliku da budete deo ovog nezaboravnog dočeka. Hotel Balašević je mesto gde ćete doživeti pravu magiju Nove godine, gde će svaki trenutak biti poseban, a uspomene će trajati večno.

Zato, rezervišite svoje mesto na vreme i pripremite se za doček koji će nadmašiti sva vaša očekivanja. Pozovite i rezervišite svoj sto na broj: 062/111-22-33 i osigurajte sebi i svojim najdražima nezaboravnu novogodišnju noć u Hotelu Balašević.

 

Muzika

Ključnu ulogu u stvaranju atmosfere ima muzika, a Hotel Balašević je posebno pažljivo odabrao izuzetne muzičare kako bi vaš doček bio nezaboravan.

Na pozornici će zablistati Marko Pop i Anđela Tasić, pružajući vam nezaboravan muzički doživljaj. Njihov nastup će dodatno obogatiti veče, stvarajući savršen ambijent za proslavu Nove godine. Uživajte u njihovom talentu i doprinosu koji će ovu noć učiniti posebnom.

Pripremite se za ritam, harmoniju i uživanje u muzičkom spektaklu koji će dodatno obeležiti vašu novogodišnju proslavu u Hotelu Balašević.

Cene

za doček Nove godine u Hotelu Balašević variraju u zavisnosti od pozicije stola u svečanoj sali. Evo pregleda cena po zonama sedenja:

  • Plava zona – 50€
  • Bronze zona – 60€
  • Silver zona – 70€
  • Gold zona – 80€

Važno je napomenuti da u cenu uključeno apsolutno sve iz ponude u neograničenim količinama, bez skrivenih troškova ili mogućnosti za nestanak bilo čega iz ponude. Hotel Balašević obezbeđuje transparentnost i vrhunsku uslugu kako biste neometano uživali u novogodišnjoj proslavi. Rezervišite svoje mesto na vreme i osigurajte sebi nezaboravnu dobrodošlicu u Novu godinu.

 

Mapa prostora


 

 

Specijalna ponuda: Za sve goste našeg dočeka obezbedili smo specijalan popust za hotelski smeštaj! Za više informacija, pozovite 062 111 22 33!

 

 

Piće

Rakije:
– Dunjevača
– Kajsijevača
– Viljamovka
– Šljivovica
– Pelinkovac
– Vermut
– Vodka
– Vinjak

Piva:
– Jelen,
– Zaječarsko

Vina:
– Crveno vino kuće
– Rose kuće
– Belo vino kuće

Bezalkoholna pića:
– Jabuka
– Đus
– Coca Cola
– Mineralna voda
– Obična voda
– Domaća kafa

Hrana

Novogodišnja gala večera u Hotelu Balašević nosi naziv „A la Balasević“ i obećava vrhunski gastronomski doživljaj. Svečana večera će biti pažljivo pripremljena od strane našeg šefa kuhinje, koji se može pohvaliti velikim internacionalnim iskustvom.

Gala večera će obuhvatiti raznovrsne mesne specijalitete, s normativom od 500 grama mesa po gostu. Osim ukusnih mesnih jela, poslužiće se i prateći dodaci poput peciva, salata, variva i deserata. Sve ove delikatese će biti servirane s pažnjom i obećanjem vrhunskog kvaliteta.

Dodatno, hotel omogućava mogućnost posnog menija uz prethodnu najavu prilikom kupovine karte, pružajući gostima opciju da uživaju u ukusnoj hrani prilagođenoj njihovim preferencijama.

Uživajte u nezaboravnom spoju kulinarskog užitka i elegantne atmosfere na novogodišnjoj gala večeri u Hotelu Balašević.

Lokacija

Hotel Balašević nalazi se na sdresi Miška Kranjca 17a, Beograd.

Muzika: Marko Pop & Anđela Tasić
Piće: Neograničeno
Hrana: Gala večera – A la Balašević
Cena: Od 50€
Online rezervacije