Piće
U cenu karte za doček Nove godine u Hotelu Hilton Beograd uključena je neograničena konzumacija domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića. Takođe, dostupna su i premium pića koja će se prodavati po promotivnim cenama. Ovo obećava bogat izbor pića tokom cele večeri, prilagođen svim ukusima i preferencijama gostiju.
Hrana
Hrana koja će biti poslužena na dočeku Nove godine u Hotelu Hilton Beograd obuhvata raznovrstan i ukusan meni koji će zadovoljiti različite ukuse. Evo pregleda hrane koja će biti dostupna:
Hladni meni:
- Panakota od feta sira sa prelivom od krastavca i mirođije
- Marinirano suvo voće punjeno bri sirom sa vinskim krekerima
- Guščija i pileća džigerica punjena domaćim dzemom od jabuka, prelivena čokoladom
- Marinirani ramstek sa rukolom i wasabi ajolijem
- Losos ‘sasimi’ sa hrskavim aromatičnim mrvicama (posno)
- Salata od paradajza, leblebija i krastavca sa svežim korijanderom (posno)
- Salata od mariniranog pilećeg mesa i svežeg povrća u slatko ljutom sosu
- Ajvar, kajmak, Urnebes salata, Malidzano, čvarci
Korner:
- Tradicionalni suhomesnati proizvodi
- Selekcija domaćih i internacionalnih sireva sa suvim i svežim voćem
- Izbor svežih pekarskih proizvoda, masline marinirane, sušeni paradajz
- Selekcija svežih i sezonskih salata sa izborom Cezar salate po želji (piletina, kozice, junetina)
Topli meni:
- Potaž od bundeve sa golicama (posno), pileći konsome sa francuskim konjakom
- Njoke sa pršutom, žalfijom i plavim sirom
- Ramstek sporo pečeni sa mirin sosom
- Pačiji batak sa pomorandžom i cimetom na crvenom kupusu i jabukama
- Miks morskih plodova sa šparglom i čeri paradajzom
- Vegetarijanski medaljoni sa salsom od paradajza i bosiljka (posno)
- Wok sa povrćem i ananasom (posno)
- Arancini sa tartufima (posno)
Korner:
- Tradicionalni domaći roštilj
- Rolovana svinjetina sa suvim voćem
- Pečeni krompir sa začinskim biljem (posno)
- U 2h burek sa sirom i spanaćem
Dezerti:
- Čoko lešnik torta
- Mus od bele čokolade sa malinama
- Kolač od kestena sa borovnicom (posno)
- Mus od bele čokolade sa pistaćima u čaši
- Frangipan tart sa višnjama
- Selekcija makaronsa
- Voćna torta
- Kompot od suvog voća (posno)
Ovaj raznovrstan meni obećava da će doček Nove godine biti prava gastronomska poslastica.