HOTEL HYATT

HOTEL HYATT NOVA GODINA 2024

Hotel Hyatt Nova godina 2024 donosi vam nezaboravan doček Nove godine pod zvezdama! Ovogodišnji spektakl predvodiće sjajna Seka Aleksić, pružajući vam neponovljivu priliku za nezaboravan provod.

Očekujte vrhunski doživljaj u najboljem hotelu u Beogradu, uz najlepši i najnajelegantniji provod. Dozvolite sebi dozu glamura i rezervišite svoje karte na vreme kako biste bili deo ove ekskluzivne novogodišnje proslave.

Uživajte u luksuznoj atmosferi, vrhunskoj zabavi i nezaboravnim trenucima. Rezervišite svoje mesto i dočekajte Novu godinu na najbolji mogući način u Hotelu Hyatt Beograd!

MUZIKA

U nezaboravnoj novogodišnjoj noći, Hotel Hyatt Nova godina 2024 predstavlja vrhunsku muzičku poslasticu – Seka Aleksić! Jedna od najvećih zvezda sa naših prostora obećava nezaboravan nastup i vrhunski spektakl koji će ispuniti atmosferu najluđe noći.

Doživite vrhunsku zabavu uz Sekin fenomenalan nastup i uživajte u neponovljivom doživljaju. Rezervišite svoje mesto na vreme i budite deo magije koju Seka Aleksić donosi na dočeku Nove godine u Hotelu Hyatt Beograd!

CENA

Rezervišite svoje mesto na nezaboravnom dočeku Nove godine u Hotelu Hyatt Beograd po cenama koje kreću od 180€ do 200€, u zavisnosti od izabrane pozicije stola u samoj sali. Vaša karta obuhvata elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i osvežavajuće piće dobrodošlice.

Izaberite svoju zonu prema svojim željama i budite deo ekskluzivnog doživljaja koji vam Hotel Hyatt pruža na dočeku Nove godine. Pogledajte mapu i odaberite Black zone za 180€, Silver zone za 190€ ili Gold zone za 200€.

Rezervišite već danas i pripremite se za nezaboravan provod u najluksuznijem hotelu u Beogradu!

MAPA PROSTORA

PIĆE

Na dočeku Nove godine u Hotelu Hyatt Beograd, vaša karta uključuje jedno osvežavajuće piće dobrodošlice. Sve dodatne narudžbine tokom večeri plaćaju se po utrošku, omogućavajući vam da birate pića prema svojim željama i uživate u vrhunskoj ponudi hotela.

Iskoristite priliku da započnete veče uz elegantno dobrodošlo piće i zatim uživate u nezaboravnom doživljaju uz najbolju muziku i atmosferu koju Hotel Hyatt Beograd obezbeđuje na dočeku Nove godine.

Rezervišite svoje mesto i budite spremni na vrhunsku uslugu i neponovljiv doživljaj u Hotelu Hyatt!

HRANA

Uživajte u nezaboravnoj svečanoj novogodišnjoj večeri na bazi švedskog stola, specijalno inspirisanoj i kreiranoj od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Hyatt Regency Beograd. Ova jedinstvena gastronomska poslastica obećava da će vas oduševiti i pružiti poseban užitak, ostavljajući vas bez reči.

Doživite vrhunski spoj ukusa i pažljivo biranih jela, savršeno pripremljenih kako bi zadovoljile i najistančanija nepca. Rezervišite svoje mesto i budite spremni na gastronomski doživljaj koji će doprineti nezaboravnom dočeku Nove godine u Hotelu Hyatt Beograd!

LOKACIJA

Luksuzni hotel Hyatt nalazi se na adresi Milentija Popovića 5, Beograd.

 

 

Muzika: Seka Aleksić
Piće: Piće dobrodošlice
Hrana: Gala večera
Cena: Od 180€
Online rezervacije