HOTEL PRESTIGE

HOTEL PRESTIGE NOVA GODINA 2024

Dobrodošli u Hotel Prestige – Vašu destinaciju za nezaboravan doček Nove godine 2024. godine!

Naša Deluxe svečana sala predstavlja jedinstven i elegantan prostor, opremljen svim potrebnim sadržajem kako bismo pružili udobnost i vrhunski doživljaj za sve naše goste tokom proslave ovog posebnog trenutka.

Uživajte u izvanrednoj gastronomskoj ponudi koja će očarati vaša nepca, dok će naša besprekorna usluga ispuniti sva vaša očekivanja. Osećaćete se kao pravi VIP gosti tokom cele večeri, okruženi luksuzom i pažnjom našeg iskusnog osoblja.

Nema potrebe za brigom oko parkinga jer Hotel Prestige poseduje obezbeđen parking prostor sa 24-satnim video nadzorom, dovoljnim za preko 200 vozila. Dodatno, ceo hotelski kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi-jem, omogućavajući vam da ostanete povezani sa svetom tokom celog boravka.

Za luksuzno i magično novogodišnje veče, izaberite Hotel Prestige. Rezervišite svoje mesto sada i pridružite nam se na dočeku Nove godine koji će zauvek ostati urezan u vašem sećanju. Očekujemo vas sa raskošnom atmosferom i nezaboravnim trenucima!

MUZIKA

Nikola Petković i Marija Mitić Maraya, dva izuzetna izvođača s vrhunskim glasovima, poznati po stvaranju nezaboravne atmosfere na svojim nastupima, spremni su da učine vašu novogodišnju noć nezaboravnom. Njihov repertoar obuhvata sve najbolje hitove domaće i zabavne muzike, pružajući vam muzičko iskustvo koje će dodatno obogatiti vaše novogodišnje slavlje. Pridružite im se i dočekajte Novu godinu uz vrhunske izvođače koji će vas ostaviti bez daha.

CENA

Vaša potpuna uživancija za doček Nove godine uključuje neograničenu konzumaciju iz asortimana hrane i pića, zajedno sa svečanim mestom za banket stolom. Izaberite svoju zonu i rezervišite svoje mesto za nezaboravnu proslavu:

  • Plava zona – 50€: Uključuje neograničenu konzumaciju iz asortimana hrane i pića, kao i svečano mesto za banket stolom.
  • Crvena zona – 60€: Ova zona nudi iste privilegije, ali s dodatnim ekskluzivnim doživljajem.
  • Gold zona – 70€: Uživajte u neograničenoj konzumaciji hrane i pića iz bogatog asortimana, uz dodatni komfor i eleganciju.
  • VIP Black zona – 80€: Najviši nivo luksuza i usluge, sa posebnim pogodnostima koje čine vaš doček Nove godine nezaboravnim.

Izaberite svoju zonu i rezervišite svoje mesto sada kako biste bili deo ove ekskluzivne proslave. Očekujemo vas sa sjajem, ukusima i ugođajem koji će vašu Novu godinu učiniti posebnom.

MAPA PROSTORA:

PIĆE

All inclusive ponuda domaćih, alkoholnih i bezalkoholnih pića, navedenih u ponudi.

HRANA

Kompletna, bogata svečana večera na bazi set menija: 

– predjelo

– glavno jelo

– salata

– desert

LOKACIJA

Hotel Prestige nalazi se na adresi Bulevar vijvode Mišića 24, Beograd.

Muzika: Nikola Petković & Marija Mitić Maraya
Piće: All Inclusive
Hrana: Bogata večera
Cena: od 50€
Online rezervacije