KAFANA BARBERI MATINEE

KAFANA BARBERI MATINEE NOVA GODINA 2024

Prava žurka za doček Nove godine čeka vas u kafani Barberi Matinee 2024! Zagrijte se kvalitetno pred novogodišnje veče u najlepšem ambijentu koji će vas oduševiti. Spremite se za obaranje s nogu uz sjajnu muziku i nezaboravnu atmosferu, zahvaljujući talentovanim muzičarima koji će se pobrinuti da Nova godina počne sa pravim ritmom. Pridružite nam se na dočeku Nove godine i zajedno stvorimo nezaboravne trenutke!

MUZIKA

Uoči Nove godine, pripremite se za nezaboravan dnevni provod uz muziku Kristijana Tube i Ane Đokić! Pridružite nam se na sjajnom događaju koji će vas razveseliti i unaprediti atmosferu pred dolazak Nove godine.

CENA

Oduševljavajuća vest za sve ljubitelje dobre zabave – ulaz na novogodišnju Barberi matinee žurku je potpuno besplatan! Pridružite nam se na ovoj nezaboravnoj zabavi uoči Nove godine bez ikakvog ulaznog troška.

MAPA PROSTORA:

PIĆE

Obaveštavamo vas da će piće na novogodišnjoj Barberi matinee žurci biti naplaćivano po utrošku. Uz besplatan ulaz, omogućavamo vam da sami odaberete i plaćate pića prema vašim željama i preferencijama.

HRANA

A la carte po standardnim cenama.

LOKACIJA

Kafana Barberi nalazi se na Bulevaru Milutina Milankovića 1, Beograd.

Muzika: Kristijan Tuba & Ana Đokić
Piće: Po utrošku
Hrana: A la carte meni
Cena: Besplatan ulaz
Online rezervacije