KAFANA BARBERI

KAFANA BARBERI NOVA GODINA 2024

Kafana Barberi Nova godina 2024 pruža vam jedinstvenu priliku da doživite magičan doček Nove godine u pravoj boemskoj atmosferi. U ovoj novoj destinaciji, doček koji će se dugo pamtiti kombinuje tradiciju i autentičan Barberi ukus.

Kafana, nekada sinonim za život, mesto gde su ljudi delili radosti, tuge, ljubavi i slavili uspehe, sada dobija svoj moderni pečat sa BARBERI šmekom. Uz sjajan provod, doživite jedinstvenu atmosferu i stvarajte nezaboravne trenutke sa nama i vašim prijateljima tokom Nove godine 2024. Vratite pravu kafansku esenciju u svoje proslave i dočekajte Novu godinu sa ukusom koji samo Barberi može pružiti.

MUZIKA

Na dočeku Nove godine 2024. u kafani Barberi uživaćete u muzičkom programu koji će izvoditi Nole Lakićević i Aleksandra Andrić. Očekujte sjajnu atmosferu uz hitove narodne muzike od poznatih izvođača kao što su Toma Zdravković, Šaban Šaulić, Saša Matić, Ceca, Aleksandra Prijović, Luis, Aca Lukas i mnogi drugi. Spremite se za nezaboravan provod uz vrhunske izvođače i najbolje pesme narodne muzike.

CENA

Cene karata za doček Nove godine 2024. u kafani Barberi variraju u zavisnosti od odabrane zone:

  • Crvena zona: 30€
  • Silver zona: 40€
  • Gold zona: 50€

Ove cene obuhvataju pristup određenoj zoni, a svaka zona ima svoje prednosti. Izaberite onu koja vam najviše odgovara i pripremite se za nezaboravan provod na dočeku Nove godine u kafani Barberi.

PIĆE

Cene karata za doček Nove godine 2024. u kafani Barberi uključuju dodatne pogodnosti u zavisnosti od vrednosti karte:

  • Karte u vrednosti od 50€: Dobijaju flašu premium pića (Grey Goose, Jack Daniels).
  • Karte u vrednosti od 40€: Dobijaju flašu običnog pića (Smirnoff, Johnnie Walker Red Label, Jameson).
  • Karte u vrednosti od 30€: Dobijaju flašu vina po izboru iz vinske karte pića.

Mesta za community stolom ili pultom mogu se rezervisati po ceni od 30€, ali u tom slučaju ne uključuju flašu vina. Za stolove za 8-10 osoba dobijaju se 2 flaše (premium ili obične), dok stolovi za 4-5 osoba dobijaju 1 flašu (premium ili običnu). Uživajte u dočeku Nove godine sa izabranim paketom i pićem po vašem izboru!

LOKACIJA

Kafana Barberi nalazi se na adresi Bulevar Milutina Milankovića 1, Novi Beograd.

 

Muzika: Nole Lakićević & Aleksandra Andrić
Piće: Po utrošku
Hrana:
Cena: od 30€
Online rezervacije