KAFANA PAVLE KORČAGIN

KAFANA PAVLE KORČAGIN NOVA GODINA 2024

Kafana Pavle Korčagin Nova godina 2024 – U samom srcu Beograda, dočekajte Novu godinu u dobro poznatoj kafani Pavle Korčagin. Kvalitetna hrana, uživanje u muzici i dobro raspoloženi gosti samo su neki od razloga zašto je kafana Pavle Korčagin idealno mesto za doček Nove godine.

Beogradske kafane i Nova godina često su sinonim za nezaboravan provod. Zato vas s radošću očekujemo sa vašim prijateljima u našem omiljenom kutku, kafani Pavle Korčagin, kako bismo zajedno proslavili dolazak Nove godine.

MUZIKA

U ritmu Mala Maca benda, uživaćete u zvucima narodne i starogradske muzike tokom cele večeri. Neka njihova muzika dodatno upotpuni atmosferu i stvori nezaboravan doživljaj tokom dočeka Nove godine.

CENA

Cene karata za doček Nove godine u kafani Pavle Korčagin su:

  • Devojke: 60€
  • Momci: 65€

Takođe, postoji posebna ponuda za ženska društva sa barskim stolovima, gde je cena karte 30€ po osobi. Važno je napomenuti da je ulaz dozvoljen samo osobama starijim od 21 godine, a u cenu karte su uključeni svi troškovi, bez dodatnih naknada za garderobu ili stolove.

PIĆE

U cenu karte za doček Nove godine u kafani Pavle Korčagin uključeno je neograničeno domaće piće.

HRANA

U sklopu dočeka Nove godine u kafani Pavle Korčagin, posetioci mogu uživati u bogatom švedskom stolu koji će se dopunjavati tokom cele noći.

LOKACIJA

Kafana Pavle Korčagin nalazi se na adresi Ćirila i Metodija 2a, u Beogradu.

Muzika: Mala maca bend
Piće: Neograničeno domaće piće
Hrana: Bogat švedski sto
Cena: od 30€
Online rezervacije