Kafana Tarapana

Pridružite nam se u nezaboravnom dočeku Nove 2024. godine u jednoj od najomiljenijih beogradskih kafana – dobrodošli u Kafanu Tarapana! Ovo je mesto gde se spoj tradicije i savremenog provoda stapa u jedinstvenu atmosferu, stvarajući trenutke koji će ostati urezani u sećanju sve do ranih jutarnjih sati.

Kafana Tarapana je prepoznatljiva po svojoj energičnoj atmosferi i ritmu muzike koji poziva na ples. Svaka noć u ovom kutku zabave postaje priča za pamćenje, a doček Nove godine predstavlja vrhunac kafanskog veselja. Doživite spoj tradicionalnog šarma i savremenog uživanja dok zajedno sa nama koračate u novu godinu.

Rezervišite svoje mesto i doživite nezaboravnu noć u Kafani Tarapana. Uživajte u vrhunskoj muzici, ljubaznoj atmosferi i dočekajte Novu godinu na način koji će ostati urezan u vašem sećanju. Radujemo se deljenju ovog posebnog trenutka s vama!

Muzika

Za nezaboravan doček Nove godine u Kafani Tarapana, pobrinuće se nesumnjivo talentovani Uroš Živković! Sa njegovim muzičkim izrazom, doživećete vrhunsku atmosferu i najluđu novogodišnju noć uz zvuke koji će vas podstaći na nezaboravan ples.

Uroš Živković, priznat u svetu muzike, donosi jedinstvenu energiju i strast kroz svoje izvođenje. Sa širokim repertoarom i muzičkim umećem koje osvaja srca publike, on je tu da upotpuni vaš doživljaj dočeka Nove godine u Kafani Tarapana.

Pridružite se Urošu Živkoviću i doživite nezaboravnu muzičku avanturu dok koračate u Novu godinu. Rezervišite svoje mesto i budite spremni na muzički spektakl koji će stvoriti uspomene za ceo život. Uživajte u ritmu, melodijama i sjajnoj atmosferi koju priređuje Kafana Tarapana – mesto gde muzika postaje nezaboravno iskustvo!

U Kafani Tarapana, cena karte za doček Nove godine počinje od pristupačnih 40€ i varira u zavisnosti od pozicije stola u klubu, što možete proveriti na mapi. Sve cene su po osobi, a uz svaki separe obezbeđujemo dodatnu poslasticu – jednu flašu šampanjca gratis.

Piće tokom večeri se plaća po utrošku, pružajući vam slobodu da izaberete svoje omiljene napitke i uživate u dočeku onako kako želite.

Za dodatno uživanje, nudimo mogućnost doplate za stolove prema mapi, uz sledeće uslove:

  • Barski sto: Uz doplatu, dobijate 1 flašu žestine ili 2 flaše premium vina.
  • Sedenja i visoka sedenja: Za dodatak, osiguravamo 1 premium flašu žestine ili 2 regular flaše žestine.
  • Separe: Uz doplatu, rezervišite separe i uživajte u 3 premium flaše pića, uz bonus – GRATIS flašu šampanjca.

Rezervišite svoje mesto na vreme i doživite Novu godinu u Kafani Tarapana uz izbor pića koji odražava vaš lični stil i ukus. Očekujte vrhunsku uslugu i nezaboravan doživljaj koji će obeležiti početak nove godine!

Mapa prostora

Piće

U Kafani Tarapana, doček Nove godine donosi vam slobodu izbora uz politiku plaćanja pića po utrošku. Ovo znači da imate potpunu kontrolu nad svojim izborom pića tokom večeri, omogućavajući vam da kreirate sopstveno iskustvo prema vašim željama i ukusu.

Uživajte u širokom spektru pića, birajte svoje omiljene napitke i plaćajte samo ono što konzumirate. Bez ograničenja i sa potpunom fleksibilnošću, ova politika vam omogućava da prilagodite svoje iskustvo i uživate u dočeku Nove godine na način koji vam najviše odgovara.

Rezervišite svoje mesto, pripremite se za nezaboravnu noć i dozvolite sebi da slobodno uživate u svakom trenutku, znajući da plaćate samo za ono što zaista volite. Kafana Tarapana vas poziva na doček Nove godine po vašoj meri!

Lokacija

Kafana Tarapana, omiljeno mesto za doček Nove godine, smestila se u srcu Beograda, na prestižnoj adresi Kneza Miloša 9. Njena centralna lokacija čini je pristupačnom i lako dostupnom svim posetiocima koji žele da dočekaju Novu godinu u živopisnom okruženju.

Sa adrese Kneza Miloša 9, Kafana Tarapana postaje epicentar zabave i tradicije, nudeći vam jedinstveno iskustvo dočeka Nove godine u samom središtu grada. Uživajte u lakoći dolaska i otkrijte magiju ovog kultnog mesta koje će vam pružiti nezaboravan doživljaj dočeka Nove godine. Rezervišite svoje mesto i budite deo proslave koja se pamti!

Muzika: Uroš Živković
Piće: All inclusive
Hrana:
Cena: od 40€
Online rezervacije