RESTORAN KALEMEGDANSKA TERASA NOVA GODINA 2024
Restoran Kalemegdanska terasa priređuje još jedno nezaboravno novogodišnje veče za 2024. godinu. Očekuje vas ekskluzivan doček s najfinijim vinima i gastronomskim specijalitetima koji će vas oduševiti.
Kao dobro poznato mesto, Kalemegdanska terasa garantuje nezaboravnu atmosferu i izuzetno muzičko iskustvo. Ne propustite priliku da budete deo jednog od najlepših dočeka Nove godine u Beogradu!
MUZIKA
Balkan Express bend
CENA
Rezervišite svoju kartu po ceni od samo 100€ i uživajte u potpunoj All Inclusive ponudi pića i bogatoj večeri! Obezbedite svoje mesto već danas i doživite luksuzno iskustvo koje će zadovoljiti sva vaša čula.
PIĆE
- WELCOME DRINK – PROSECCO „COL – VETORAZ“
- Aperitivi:
- Wiski (Johnnie Walker Red i Ballantine’s)
- Campari
- Martini
- Džin
- Rakije – šljiva, kajsijevača, dunja
- Baileys
- Vinjak
- Pelinkovac
- Vodka
- Vrhunska domaća vina:
- Chateau Prince
- „Princess“ Chardonnay
- „Velika“ (Morava)
- Rose „Magija“
- Vinarija Jeremić
- Kanon (Cabernet & Merlot)
- Sonata (Sauvignon)
- Ostalo:
- Piva – Carlsberg, Lav, Tuborg
- Sokovi – svi gazirani i negazirani u flašicama („Gusto“)
- Kafa
- Voda – gazirana i negazirana
HRANA
Vaša ponuda za hladna i topla posluženja izgleda fantastično! Evo reorganizovanog popisa kako biste mogli koristiti u SEO-optimizovanoj prezentaciji:
Hladna posluženja:
- Selekcija suhomesnatih proizvoda:
- Pršute (goveđa, njeguška, iberico)
- Kulen
- Buđola
- Zimska kobasica
- Sudžuk
- Dimljena suva pečenica
- Selekcija domaćih sireva:
- Zlatarski
- Sjenički
- Kravlji mladi
- Kravlji stari
- Ovčiji tvrdi
- Pirotksi sir
- Selekcija stranih sireva:
- Gorgonzola
- Raklet
- Bri
- Parmezan
- Pecorino
- Camembert
- Ostala hladna posluženja:
- Juneći rozbif na Olivije salati
- Tatar biftek sa domaćim tost hlebom i puterom
- Karpaćo od pačijih grudi sa rukolom i čeri paradajzom
- Mus od guščije džigerice na hlebu sa koštunjavim voćem
- Karpaćo od telećeg jezika sa renom
- Salata od pečene govedine
- Pasta salata sa povrćem i pestom
- Salata sa plodovima mora i hobotnicom
Salate:
- Grčka salata
- Paradajz salata
- Srpska salata
- Tzatziki salata
- Šopska salata
- Rukola sa pinjolima i parmezanom
- Kapreze salata
- Ruska salata
- Waldorf salata
- Miks zelenih
- Kupus salata
- Pečena ljuta paprika
- Pečena slatka paprika
Topla posluženja:
- Grilovani juneći ramstek sa sosom od tartufa
- Rolovana teletina sa sosom od pečenja
- Svinjski medaljoni sa sosom od vrganja
- Taljata od bifteka sa sosom od bibera
- Roštilj (ćevapi, uštipci, gurmanski ražnjići)
- Pileći file sa šampinjonima na puteru
- Grilovani losos, orada, brancin sa mediteranskom marinadom
- Jagnjeće pečenje
- Praseće pečenje
- Grilovano povrće
- Zapečeni mladi krompirići
- Basmati pilaf
- Kremaste njoke u sosu od 4 vrste sira
- Hleb:
- Hleb sa maslinama
- Hleb sa karamelizovanim lukom
- Proja od crvenog kukuruznog brašna
- Domaći somun
- Pita sa sirom
- Pita sa mesom
Desert:
- Krempita
- Tiramisu
- Suva pita
- Pita sa višnjama
- Kolač od crne čokolade i kafe
- Sveže rezano voće