Karbon Event Centar

Karbon Event Centar – mesto gde su mašta i realnost jedno

Koliko često osmislite nešto što vam najiskrenije pokrene leptiriće u stomaku, ali onda ideje podelite sa nekim i pokušate da se “spustite na zemlju“? Karbon Event Centar kreiran je tako da bude mesto preplitanja naizgled nemogućeg i mogućeg, mašte i realnosti, kreative i praktične primene svih ideja. Upravo zbog toga, naš stručan tim sa dugim iskustvom na polju ugostiteljstva tu je da i naizgled čudne zamisli ostvari do najsitnijeg detalja, sa ciljem organizacije spektakla koji će svakome ulepšati ne samo dan, već i celu nedelju, nakon posete ovom mestu i prisustvovanju događaja koji je Karbon Event Centar uspešno sproveo – sve to u saradnji sa vama. Transformacija prostora u skladu sa proslavom koju imate u planu, usklađivanje dekorativnih elemenata, postavka razne scenografije, korišćenje profesionalne rasvete, postavka audio i video sistema, ali i sve drugo što običan događaj pretvara u dan iz snova.

Doček Nove godine u Karbon Event Centru

Kada zimske čarolije prekriju grad i svetla blješte sa svih strana, svi tragaju za mestom gde će dočekati najvažniju noć u godini. Karbon Event Centar postaje epicentar proslave, gde tradicija susreće moderno, a elegancija i zabava postaju sinonimi za doček Nove godine.

U srcu grada, Karbon Event Centar otvara svoja vrata za sve one koji žele da isprate staru godinu i dočekaju novu u ambijentu koji odiše sofisticiranošću i stilom. Sa kapacitetom za veliki broj gostiju, bilo da želite veliku žurku ili intimniju atmosferu, ovde je sve moguće.

Muzika:
Piće:
Hrana:
Cena:
Online rezervacije