Klub Voice

U klubu Voice provod je uvek drugačiji od onoga na šta ste inače navikli. Njihov fokus nije na dovođenju velikih imena i naglašavanjem da se mesta moraju rezervisati nedeljama unapred, već na tome da noćni provod postane zajednička luda žurka i da se svi podjednako dobro zabave.

Klub Voice se nalazi na specifičnoj lokaciji i karakteriše ga potpuno drugačiji dizajn enterijera. Sama pozicija kluba Voice napravljena je tako da cela atmosfera bude intimna, a istovremeno dovoljno uzbudljiva, sa programom događaja koji potpuno odudaraju od klasičnih klupskih repertoara na koje ste navikli.

Zamišljen je kao clubbing prostor u kome se prave vrhunske žurke, bez obzira na to da li je u pitanju ona koju su naši gosti i članovi kluba organizovali, ili je standardno programsko veče. Klub Voice garantuje vrhunsku zabavu i uspomene koje ćete zasigurno dugo prepričavati.

Bez obzira na vaš muzički ukus, klub Voice će uvek imati spreman aranžman u okviru kojeg će se sigurno naći ono uz šta možete celu noć ludo partijati i provesti se kao nikada ranije. Naglasak je na tome da u ovom lokalu možete pronaći i osetiti atmosferu kakva se samo može zamisliti na drugim mestima. Najbolje je da se u sve to uverite tako što ćete već večeras posetiti klub Voice.

Proslave, biznis događaji i banketi

Klub Voice je zbog svoje autentičnosti idealno mesto za organizovanje proslava, poslovnih skupova i manjih banketa. Bez obzira na to da li proslavljate nečiji rođendan, veliki uspeh vaše ili tuđe kompanije, ili išta sličnog tipa – ovaj klub je pravo mesto za vas.

Ukoliko vam je potreban prijatan prostor za radni doručak ili važnu poslovnu prezentaciju, klub Voice je idealno mesto i za takve vrste okupljanja. Neka vaši klijenti i poslovni partneri završe sastanak sa zadovoljnim izrazom lica, videvši da se izdvajate iz mase i znate gde je najbolja atmosfera za sve prilike.

U odnosu na sve druge lokale, klub Voice drži do svog jedinstvenog koncepta tako što uvek neguje istu ideju koja je već par puta pomenuta: želja da njihov klub ujedno bude i vaš klub. To je doživljaj koji žele da probude kod svih članova kluba i posetilaca, kako u programskim večerima, tako i kod svih ostalih okupljanja.

Prostor, atmosfera, meni za hranu i piće – oko svega se lako i profesionalno možete dogovoriti sa menadžerima kluba Voice koji su uvek tu da vam izađu u susret i pobrinu se da događaj koji organizujete bude za pamćenje. Vaše želje su ono što klub Voice je uvek tu da čuje vaše želje i da im se prilagodi, kako bi nastavili svoju tradiciju mesta koje je originalno, drugačije, a po meri svih koji ga uvek iznova rado posećuju.

Muzika:
Piće:
Hrana:
Cena:
Online rezervacije