KONZULAT WATERFRONT MATINEE

KONZULAT WATERFRONT MATINEE NOVA GODINA 2024

Konzulat Waterfront matinee Nova godina 2024 obećava nezaboravnu proslavu na jednoj od najluksuznijih lokacija u Beogradu. Sa vrhunskom atmosferom i odličnim muzičkim repertoarom, ovo će biti dnevna žurka koju ne želite propustiti. Pridružite nam se i uživajte u spektaklu na vodi dok zajedno dočekujemo Novu godinu!

MUZIKA

Uživajte u specijalnom muzičkom repertoaru na novogodišnjem matineu na splavu Konzulat Waterfront! Taboo band će svojim nastupom stvoriti sjajnu atmosferu i prirediti vam nezaboravan provod u pripremi za novogodišnje veče. Pridružite nam se na ovoj spektakularnoj proslavi na vodi!

CENA

Besplatan ulaz na novogodišnji matinee na splavu Konzulat Waterfront! Ne propustite priliku za sjajan dnevni provod uz specijalni muzički repertoar. Rezervišite svoje mesto na vreme jer su rezervacije obavezne. Vidimo se na najluđoj dnevnoj žurki uoči Nove godine!

PIĆE

Piće se plaća po utrošku.

Rezervacije su obavezne.

HRANA

A la carte meni.

LOKACIJA

Splav Konzulat Waterfront nalazi se na adresi Ušće bb, na dunavskom keju sa novobeogradske strane, iza Muzeja Savremene Umetnosti, a neposredno pored splava Freestyler.

Muzika: Taboo band
Piće: Po utrošku
Hrana: A la carte meni
Cena: Besplatan ulaz
Online rezervacije