MOON ZE

Doček Nove Godine 2024. – Moon Ze Bar, Beograd

Dobrodošli na spektakularni doček Nove godine 2024. u Moon Ze baru, jednom od najuzbudljivijih mesta u Beogradu. Ovaj prostor nudi dinamično iskustvo ispunjeno iznenađenjima, vrhunskom muzikom, bogatom ponudom pića i ukusnom hranom.

Uživajte u sjajnoj atmosferi koju će stvoriti Smooth Band, dok se opuštate uz široku paletu pića i biranih specijaliteta sa švedskog stola. Cene karata prilagođene su različitim preferencijama, obezbeđujući svakom gostu nezaboravno doživljaj. Pridružite nam se na dočeku Nove godine 2024. i doživite nezaboravnu proslavu koja će obogatiti početak nove godine.

MUZIKA

Pridružite nam se na nezaboravnom dočeku Nove godine 2024. u Moon Ze baru, jednom od najuzbudljivijih mesta u Beogradu. Očekuje vas dinamično iskustvo puno iznenađenja, vrhunska ponuda pića i hrane, te kvalitetna muzika u izvođenju talentiranog Smooth Banda. Pripremite se za sjajnu atmosferu i proslavite početak nove godine na vrhunski način.

CENA

Za nezaboravnu novogodišnju noć u Moon Ze baru, cene karata su kako sledi:

  • Mesto za barskim stolom ili šankom: 40€
  • Mesto na galeriji: 50€
  • Mesto u donjem delu restorana: 70€

Sve karte uključuju pristup švedskom stolu, obezbeđujući vam ukusan doživljaj hrane tokom proslave Nove godine. Osigurajte svoje mesto na vreme i pripremite se za nezaboravan doček!

HRANA

Pridružite nam se na nezaboravnom dočeku Nove godine 2024. u Moon Ze baru, jednom od najuzbudljivijih mesta u Beogradu. Očekuje vas dinamično iskustvo puno iznenađenja uz vrhunsku muziku, bogatu ponudu pića i ukusnu hranu sa švedskog stola. Talentirani Smooth Band će se pobrinuti za sjajnu atmosferu i vrhunski muzički doživljaj. Osigurajte svoje mesto na vreme po cenama od 40€ za mesto za barskim stolom ili šankom, 50€ za mesto na galeriji i 70€ za mesto u donjem delu restorana. Sve karte uključuju pristup švedskom stolu, obezbeđujući vam ukusan doživljaj hrane tokom proslave Nove godine. Budite deo nezaboravnog dočeka na Moon Ze baru!

LOKACIJA

Moon.ze bar se nalazi u najlepšem delu Zemuna, na adresi Kej Oslobođenja 29, ugao sa Gospodskom ulicom.

Muzika: Smooth Band
Piće: All Inclusive
Hrana: Švedski sto
Cena: od 40€
Online rezervacije