NULA PET BAR

NULA PET BAR NOVA GODINA 2024

Nula Pet Bar Nova godina 2024 je idealan izbor za sve one koji žele da u najluđoj noći iskuse savršenu kombinaciju opuštenosti i kvaliteta, u mestu koje nudi idealan ambijent za vrhunski provod, druženje sa sjajnim ljudima i najlepše ritmove pažljivo odabrane muzike.

Šta možete očekivati:

  • Muzički vibe:

DJ će vas voditi kroz novogodišnju noć uz najbolje zvuke funky, disco i house muzike. Pripremite se za ples do ranih jutarnjih sati.

  • Piće po vašem izboru – JER MORA DA PRELIVA:

Ponosimo se našim širokim asortimanom najkvalitetnijih pića. Pića se plaćaju po utrošku, što vam omogućava da prilagodite veče vašem stilu i ukusu.

  • Atmosfera za pamćenje:

Nula Pet bar je sinonim za opušten izlazak i kvalitetno provođenje vremena. Sa sjajnom ekipom ljudi i prijatnim ambijentom, garantujemo vam veče puno smeha, radosti i neponovljivih trenutaka. Nula pet bar Beograd predstavlja mesto gde dolaze hedonisti željni dobrog provoda i druženja sa sebi sličnom ekipom, kultno mesto gde ima za svakog po nesto, po izuzetno povoljnim cenama. Po ceni karte od samo 2000 dinara po osobi, obezbedite i vi sebi mesto za najveseliji doček u jednom od najatraktivnijih barova Beograda.

Rezervišite svoje mesto na vreme i budite deo nezaboravnog dočeka Nove 2024. godine u 0.5 baru. Očekujemo vas sa osmehom i otvorenim srcem, spremni da zajedno proslavimo početak nove godine!

MUZIKA

Za vrelu atmosferu i najveće disco, house i funky hitove pobrinuće se najbolji gradski DJ-evi.

CENA

Cena karte po osobi iznosi 2.000 dinara.

PIĆE

Piće se plaća po utrošku.

LOKACIJA

Nula Pet bar smešten je u samom srcu Beograda, na adresi Dobričina 30a.

Muzika: DJ - funky, disco, house
Piće: Po utrošku
Hrana:
Cena: 2000 rsd
Online rezervacije