PIVNICA OBLAK U PANTALONAMA MATINEE

PIVNICA OBLAK U PANTALONAMA NOVA GODINA 2024 MATINEE

Matine izdanje Pivnice Oblak u Pantalonama za doček Nove godine 2024. organizuje najbolji novogodišnji matinee, pružajući vam posebno uživanje! Ne propustite dnevnu žurku koja će vas kvalitetno zagrejati pred novogodišnje veče! Fenomenalnu zabavu donosi Ana Kokić od 13h do 17h! Rezervišite svoje mesto na vreme i uz sjajan provod zagrejte se za novogodišnju noć!

Ulaz je dozvoljen samo osobama starijim od 21 godine!

MUZIKA

Novogodišnji matine u Pivnici Oblak u Pantalonama 2024. donosi fenomenalnu zabavu uz muziku Ane Kokić. Njeno izvođenje će trajati od 13h do 17h, pružajući vam fantastičan provod koji će vas zagrejati pred novogodišnje veče!

CENA

Matine izdanje Pivnice Oblak u Pantalonama za doček Nove godine 2024. donosi besplatan ulaz. Rezervacija stola ima uslov od 10.000 RSD, pri čemu jedan sto obuhvata petoro ljudi. Spremite se na vreme i uživajte u fantastičnom provodu uz Anu Kokić!

PIĆE

Uslov za stolove je 10.000 RSD po stolu, pri čemu jedan sto podrazumeva petoro ljudi. Na matine izdanju Pivnice Oblak u Pantalonama za doček Nove godine 2024. važiće redovne cene pića. Uživajte u sjajnom matine provodu i dočekajte Novu godinu na poseban način!

LOKACIJA

Pivnica Oblak u pantalonama nalazi se u ulici Ćirila i Metodija 2, Beograd.

Muzika: Ana Kokić
Piće: Regularne cene pića
Hrana:
Cena: Besplatan ulaz
Online rezervacije