Restoran Ambar Matinee

RESTORAN AMBAR MATINEE NOVA GODINA 2024 

Za najnezaboravniji doček Nove godine u Beogradu, rezervišite svoje mesto u restoranu Ambar. Smesten u srcu Beton hale, Ambar vam pruža prelep pogled na reku Savu i ambijent koji spaja tradiciju balkanske kuhinje sa modernim dizajnom.

Uživajte u jedinstvenim balkanskim specijalitetima dok se prepustite ritmovima balkanske muzike. Ambar, priznat kao prvi moderni lanac restorana balkanske kuhinje sa lokacijama u SAD i Srbiji, obećava nezaboravan doživljaj.

Rezervišite svoje mesto i budite deo praznične čarolije na dočeku Nove godine u Ambaru. Radujemo se što ćemo zajedno sa vama ispratiti staru i dočekati novu godinu uz optimizam, radost i vrhunsku uslugu. Vaša avantura u Balkanskom raju čeka vas u restoranu Ambar na Savskom keju!

MUZIKA

Doživite vrhunsku muzičku selekciju koja će vas voditi kroz nezaboravnu noć, prateći ritam i stvarajući atmosferu koja će vas nositi do prvih trenutaka sledeće godine. Ambar Matinee restoran je vaša destinacija za muzički užitak na dočeku Nove godine. Pridružite nam se i stvorite uspomene uz zvuke vrhunske muzike!

PIĆE

Piće se plaća po utrošku.

HRANA

Ambar Matinee vam je pripremio neodoljivi neograničeni degustacioni meni.

CENA

Cena ulaza za novogodišnju Ambar matinee žurku je 2990 RSD po osobi.

Muzika: DJ
Piće: Po utrošku
Hrana: Neograničeni degustacioni meni
Cena: 2990 RSD
Online rezervacije