RESTORAN GARDOŠ

RESTORAN GARDOS BY AZZARO NOVA GODINA 2024

Doček Nove godine u Restoranu Gardoš by Azzaro 2024 pruža jedinstven doživljaj, sjedinjujući eleganciju i sofisticiran stil. Ovaj restoran obećava nezaboravno iskustvo s vrhunskom ponudom pića i hrane dostupnom tokom cele večeri. Sa ekskluzivnom atmosferom, Restoran Gardoš by Azzaro predstavlja idealno mesto za doček Nove godine u luksuznom ambijentu.

Ovo je prilika da vaša Nova godina bude kao iz snova, ispunjena ukusnim specijalitetima i vrhunskim pićima. Restoran Gardoš by Azzaro s nestrpljenjem i zadovoljstvom očekuje da vaš doček učini nezaboravnim.

MUZIKA

U Restoranu Gardoš by Azzaro, uzbudljivu novogodišnju noć obeležiće izuzetni izvođači – bend Grupa građana i Lana Branežac! Pripremite se za nezaboravan muzički doživljaj dok uživate u glamuroznom ambijentu i ekskluzivnom dočeku Nove godine. Grupa građana i Lana Branežac donose vrhunsku muziku koja će doprineti čaroliji i veselju ove posebne noći.

CENA

  • Plava boja – 80€
  • Zelena boja – 90€
  • Žuta boja – 100€
  • Crvena boja – 110€

Cene karata za doček Nove godine u Restoranu Gardoš by Azzaro zavise od pozicije stola u sali i uključuju elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

MAPA PROSTORA

PIĆE

Bezalkoholna pića:

Kafa: Espresso Mineralna voda: Gazirana i negazirana Prirodni sokovi: Jabuka, Breskva, Pomorandža, Borovnica, Ananas Gazirani sokovi: Coca-Cola, Sprite, Fanta, Bitter Lemon, Tonic Water

Alkoholna pića:

Pivo: Heineken, Zaječarsko Vodka Rakija: Kruška, Kajsija, Šljivovica, Lozova rakija, Dunja Bitter & Vermouth: Pelinkovac, Campari, Vermouth, Gordon’s dry gin, Vinjak Vina: Kovačević Orpheline (crveno, belo, rose), Vino kuće

HRANA

Home made: Namirnice koje se koriste u pripremi naših obroka predstavljaju namirnice najvišeg kvaliteta. Ceo meni se priprema u našim kuhinjama.

Odabrane namirnice: Potrudili smo se da u sastavljanju novogodišnjeg menija uključimo ceo naš gastro tim i možemo sa sigurnošću reći da imamo jedan od najkompleksnijih jelovnika sa najvećom novogodišnjom ponudom na našem tržištu.

LOKACIJA

Restoran Gardoš by Azzaro nalazi se na adresi Grobljanska bb u Zemunu. 

 

Muzika: Grupa Građana i Lana Branežac
Piće: All Inclusive
Hrana: Gala večera
Cena: od 80€
Online rezervacije