RESTORAN JEZERO BY AZZARO

RESTORAN JEZERO BY AZZARO NOVA GODINA 2024

Uživaćete uz muzički nastup Ljube Perućice i Aleksandre Tadić, pružajući vam nezaboravan doživljaj u veoma posebnom ambijentu. Cena po osobi varira od 80€ do 130€, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali. Očekuje vas širok izbor pića, uključujući espresso, mineralnu vodu, sokove, pivo, rakiju, vina i raznovrsne koktele. Kada je hrana u pitanju, pripremljen je bogat izbor suhomesnatih proizvoda, sireva, toplih peciva, salata, predjela, glavnih jela i deserta. Restoran Jezero by Azzaro se nalazi na Adi Ciganliji, uz samu obalu beogradskog jezera, pružajući vam prirodni ambijent i visok kvalitet ponude. Planirajte svoj dolazak na vreme i doživite nezaboravan doček Nove godine 2024. na ovoj ekskluzivnoj lokaciji.

MUZIKA

Ulaz na matine izdanje Pivnice Oblak u Pantalonama za doček Nove godine 2024. je besplatan. Uslov po stolu je 10.000 RSD, pri čemu jedan sto podrazumeva petoro ljudi. Rezervišite svoje mesto na vreme i pripremite se za sjajan provod uz Anu Kokić!

CENA

Cena ulaznice po osobi varira u rasponu od 80€ do 130€, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali (videti na mapi sedenja ispod).

  • Stolovi označeni plavom bojom – 80€
  • Stolovi označeni zelenom bojom – 90€
  • Stolovi označeni žutom bojom – 110€
  • Stolovi označeni crvenom bojom – 130€

MAPA PROSTORA:

 

PIĆE

Piće koje će biti dostupno uključuje:

  • Espresso
  • Mineralna voda (gazirana i negazirana)
  • Prirodni sokovi (Jabuka, Breskva, Pomorandža, Borovnica, Ananas)
  • Bezalkoholna gazirana pića (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Bitter Lemon, Tonic Water)
  • Pivo (Heineken, Zaječarsko)
  • Vodka
  • Rakija (Kruška, Kajsija, Šljivovica, Lozova rakija, Dunja)
  • Bitter & Vermouth (Pelinkovac, Campari, Vermouth, Gordon’s dry gin, Vinjak)
  • Vina (Kovačević Orpheline – crveno, belo, rose)

HRANA

Hrana koja će biti poslužena obuhvata:

SELEKCIJA SUHOMESNATIH PROIZVODA:

  • Dimljena pečenica
  • Njeguški pršut
  • Goveđa pršuta
  • Kraški vrat
  • Užička pršuta
  • Sremski kulen
  • Budimska kobasica
  • Dimljena ćuretina

SELEKCIJA SIREVA:

  • Gauda
  • Trapist
  • Gorgonzola
  • Dimljeni sir
  • Dimljeni sir sa brusnicom
  • Marinirani zlatarski sir u maslinovom ulju sa mediteranskim biljem
  • Grčki feta sir sa pesto dresingom
  • Mladi sir sa timjanom
  • Paprika sa mileramom i semenkama suncokreta
  • Šumadijski mladi kajmak
  • Urnebes

HLADNO PREDJELO:

  • Quesadillas sa piletinom i holandskim dimljenim sirom
  • Rolat od ajvara sa nadevom od pavlake i praške šunke
  • Terin od ćuretine sa pavlakom i pistaćima
  • Posni rolat sa humusom i paprikom
  • Prebranac sa crvenom paprikom
  • Ljutenica
  • Mix maslina

SELEKCIJA TOPLIH PECIVA:

  • Hrskava pita sa pečurkama
  • Pita sa baby spanaćem i mladim sirom
  • Domaća pita sa junećim mesom i prazilukom
  • Pita sa zlatarskim sirom
  • Projice sa mladim kajmakom
  • Rolnice od puter testa sa piletinom, dimljenim sirom i spanaćem
  • Mafini sa kulenom

SALATE I OBROK SALATE:

  • Šefova salata (salata od rukole i lola rose sa grilovanom piletinom, prelivena kari dresigom)
  • Pršuta mozzarella salata (mix zelenih salata sa njeguškom pršutom i baby mozzarelom začinjena aromatičnim dresingom)
  • Ruska salata (salata sa šunkom, povrćem, kiselim krastavcima i pavlakom)
  • Vitaminska salata (salata od crvenog kupusa, puterice i celera )
  • Sezonska salata (salata od kiselog kupusa i tucane paprike)
  • Kupus salata (salata od svežeg kupusa sa sirćetom i uljem)
  • Krastavac salata (salata od krastavca, mirođije i maslinovog ulja)
  • Pečena ljuta paprika (salata od pečene ljute papričice, belog luka i ulja)
  • Mix zelenih salata (salata od lola rose, lola bjonde, iceberga i puterice)
  • Rukola salata (salata od rukole, aćeta i maslinovog ulja)

TOPLA PREDJELA:

  • Lazanja bolonjeze (lazanje sa junećim mesom, pelat sosom i gaudom)
  • Sarma sa kiselim kupusom (sarmice od junećeg mesa, pirinča i povrća)

GLAVNA JELA:

  • Scalopine (grilovani svinjski vrat sa ruzmarinom i medom)
  • Ribić u kajmaku (sporo dinstan juneći ribić sa povrćem i kajmakom)
  • Dimljena rebra u BBQ sosu (dimljena svinjska rebra u domaćem bbq sosu)
  • Piletina sa povrćem na kineski način (pileći file sa povrćem i kikirikijem u soja sosu)
  • Dimljena pastrmka (dimljena pastrmka sa dalmatinskim varivom)

MESA SA ROŠTILJA NA ĆUMUR:

  • Juneći ćevapi
  • Domaće dimljene kobasice
  • Gurmanski uštipci sa kačkavaljem i pršutom
  • Marinirani pileći file
  • Marinirani pileći batak

SOSOVI:

  • Peper sos
  • Sos tri vrste pečuraka
  • Gorgonzola sos
  • Sos od semena bundeve
  • Teriyaki tartufata sos
  • Sos ljute paprike

PRILOZI:

  • Pekarski krompir sa kajmakom
  • Rižoto sa kurkumom
  • Grilovano povrće

SVEŽE PECIVO:

  • Domaće lepinje
  • Integralno pecivo
  • Ražani hleb
  • Kukuruzni mafini
  • Heljdini mafini

DESERT:

  • Cheesecake
  • Jafa kolač
  • Pita sa jabukama u lisnatom testu
  • Sveže sezonsko voće

LOKACIJA

Restoran Jezero By Azzaro, smešten uz samu obalu beogradskog jezera, predstavlja perfektan izbor za doček Nove godine 2024. godine. Ova lokacija, zajedno s visokim kvalitetom ponude, garantuje nezaboravan provod.

Muzika: Ljuba Perućica i Aleksandra Tadić
Piće: All Inclusive
Hrana: Svečana večera
Cena: od 80€
Online rezervacije