Restoran Manufaktura

Restoran Manufaktura – famozni kišobrani za dobrodošlicu

Restoran Manufaktura se nalazi na adresi Kralja Petra 13, čija je bašta uređena po ugledu na portugalski grad Agueda. Sigurno ste u prolazu nedaleko od Ulice Kneza Miloša imali priliku da vidite “lebdeće“ kišobrane koji krase restoran Manufaktura, odnosno njegovu primamljivu baštu koja osvaja poglede svakog prolaznika.

Restoran Manufaktura će vas, osim atraktivnom baštom, oduševiti i ljubaznim osobljem i gastronomskom ponudom koja će nesumnjivo uticati na vašu odluku da postanete jedan od redovnih gostiju.

Doček Nove godine u restoranu Manufaktura

Kako se približava najmagičnija noć u godini, restoran Manufaktura se priprema da svojim gostima pruži nezaboravno iskustvo.

Uz svečanu atmosferu, gosti će moći da uživaju u pažljivo odabranim jelima koja će biti pripremljena od najkvalitetnijih namirnica. Pored tradicionalnih jela koja su već prepoznatljiva za restoran Manufaktura,

Ambijent restorana će biti dodatno prilagođen prazničnom duhu. Delikatna osvetljenja, sveće i diskretni praznični detalji stvoriće toplu i svečanu atmosferu, idealnu za doček Nove godine. Za ovu posebnu noć, restoran je osigurao i muzički program koji će upotpuniti celokupno iskustvo. Uz prijatne zvuke muzike, gosti će imati priliku da se opuste, plešu i proslave dolazak nove godine u jedinstvenom ambijentu restorana Manufaktura.

Muzika:
Piće:
Hrana:
Cena:
Online rezervacije