RESTORAN PRINC REPRIZA

RESTORAN PRINC REPRIZA NOVE GODINE 2024

Ovaj sofisticirani restoran izdvaja se kao savršeno mesto za proslavu reprize Nove godine. Njegova elegantna atmosfera čini ga idealnim izborom za doček, obećavajući nezaboravno iskustvo.

Restoran Princ već godinama uživa reputaciju vrhunskih proslava Nove godine, gradeći tradiciju koja će se nastaviti i ove godine.

Doživite jedinstvenu kombinaciju vrhunske usluge, ukusne hrane i uzbudljive atmosfere koja će učiniti vaš prvi dan Nove godine nezaboravnim!

MUZIKA

Nezaobilazni deo proslave reprize novogodišnje noći svakako je atraktivan muzički program! Zato smo za vas pripremili iskusne i kvalitetne izvođače – Zoricu Marković i Mišela Gvozdenovića!

Uživajte u hitovima narodne i zabavne muzike i proslavite reprizu Nove godine na pravi način uz sjajan muzički program koji smo specijalno pripremili za vas!

Zorica Marković – Lijte Kiše – YouTube

Misel Gvozdenovic – Losa zamena – GK – (TV Grand 16.12.2019.) – YouTube

CENA

Cena karte za reprizu Nove godine po osobi iznosi 4000 RSD. U ovoj ceni je uključena neograničena konzumacija hrane i pića tokom cele večeri. Iskoristite priliku da proslavite i drugi put Novu godinu uz vrhunski doživljaj hrane, pića i zabave!

PIĆE

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića.

HRANA

Svečana večera na bazi švedskog stola. 

LOKACIJA

Restoran Princ nalazi se na sjajnoj lokaciji posebno kada su proslave u pitanju, na adresi Paštrovićeva 2, Beograd.
Muzika: Zorica Marković i Mišel Gvozdenović
Piće: All Inclusive
Hrana: Švedski sto
Cena: 4000 rsd
Online rezervacije