Restoran Rodizio

Restoran Rodizio

Doček Nove godine u restoranu Rodizio predstavlja nezaboravno iskustvo za sve posetioce. Ovaj restoran se trudi da stvori savršenu atmosferu za proslavu Nove godine, spajajući vrhunsku kulinarsku ponudu s zabavom i luksuznim ambijentom.

Nalazi se na samoj granici između Novog Beograda i starog dela grada, pružajući poseban program za doček Nove godine. Gosti će imati priliku da uživaju u posebnom meniju s delikatesima pripremljenim s pažnjom i strašću. Bogat izbor vina i koktela dodatno će zadovoljiti vaša čula za ukus.

Ambijent restorana Rodizio karakteriše sofisticiran dizajn koji kombinuje drvo i zelene biljke. Na dočeku Nove godine, očekuju vas posebni muzički nastupi i zabava koja će vas provesti kroz prelazak u Novu godinu.

Za rezervacije i informacije o cenama, preporučuje se kontaktiranje restorana Rodizio direktno ili poseta njihovoj web stranici. Bez obzira na izbor, očekuje vas nezaboravno dočekivanje Nove godine u luksuznom ambijentu ovog restorana, uz vrhunsku kuhinju i zabavni program.

Muzika:
Piće:
Hrana:
Cena:
Online rezervacije