Restoran Temperament

Restoran Temperament u Beogradu poziva vas da provedete najčarobniju noć u godini u njihovom prostoru, smještenom uz obalu rijeke Save. Za doček Nove 2024. godine pripremaju veče ispunjeno iznenađenjima, vrhunskom muzikom i atmosferom koja kombinuje eleganciju i toplinu.

Ovaj restoran predstavlja spoj tradicije i modernosti, gdje ljubav prema Beogradu, nacionalnoj kuhinji i muzici stvara jedinstveno iskustvo. Očekuje vas bogat izbor specijaliteta tradicionalne kuhinje, kao i pažljivo odabrana selekcija pića kako bi zadovoljila svačiji ukus.

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili želite saznati više informacija, slobodno ih postavite!

Muzika

Restoran Temperament za doček Nove 2024. godine obećava sjajan muzički doživljaj uz nastup Complete benda. Ovaj bend će svojim izvođenjem doprineti atmosferi koja će učiniti vašu novogodišnju noć nezaboravnom. Ukoliko imate još nekih pitanja ili posebnih zahteva, slobodno ih postavite!

Cene

Cene karata za doček Nove 2024. godine u restoranu Temperament kreću se od 100€ do 120€, u zavisnosti od pozicije mesta u restoranu. Cena karte podrazumeva kompletnu svečanu večeru i piće dobrodošlice. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite više informacija, slobodno ih postavite!

Piće

U restoranu Temperament, tokom novogodišnje večeri, imaćete piće dobrodošlice koje je uključeno u cenu karte. Ostala pića će se naplaćivati po regularnim cenama. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili zahteva, slobodno ih postavite!

Hrana

Na gala večeri u restoranu Temperament možete očekivati izvrsnu svečanu večeru koja će biti pripremljena od strane kulinarskog tima. Detalji menija obično nisu navedeni, ali možete očekivati vrhunsku kulinarsku ponudu, obogaćenu specijalitetima i pažljivo odabranim ukusima kako bi ova večera bila nezaboravno iskustvo. Ako imate specifične zahteve ili želite više informacija o jelima koja će biti poslužena, preporučujem da kontaktirate direktno restoran Temperament. Uživajte u novogodišnjoj noći!

Lokacija

Restoran Temperament smešten je na idealnoj lokaciji tik pored reke Save, ispod Kalemegdana, na adresi Karađorđeva 2-4. Ovo je mesto gde se tradicija, ukusi i ritmovi spajaju kako bi kreirali nezaboravan doživljaj za doček Nove godine. Rezervišite svoje mesto na vreme i priuštite sebi jedinstveno iskustvo proslave Nove godine u Beogradu.

 

 

Muzika: Complete bend
Piće: Piće dobrodošlice
Hrana: Svečana večera
Cena: od 100€
Online rezervacije