RESTORAN THE PETICA

RESTORAN THE PETICA NOVA GODINA 2024

Uđite u čaroliju Nove godine 2024. u restoranu Petica na Novom Beogradu! Spremili smo poseban praznični meni i izuzetan program kako bismo zajedno dočekali najluđu noć u godini. Na najlepšoj lokaciji, uz blistavu dekoraciju i toplu atmosferu, obećavamo nezaboravan provod.

Pogledajte naša specijalna iznenađenja i uživajte u prazničnom duhu dok dočekujemo Novu godinu puni optimizma i radosti. Rezervišite svoje mesto u srcu praznične magije i dočekajte 2024. sa stilom u restoranu Petica na Novom Beogradu.

MUZIKA

Uz fantastičnog Miloša Petrovića Zeku, restoran Petica na Novom Beogradu obećava nezaboravnu atmosferu uz najlepše muzičke melodije i najveće hitove. Pridružite nam se u dočeku Nove godine 2024. i uživajte u nezaboravnom provodu sa vrhunskim izvođačem.

CENA

Za doček Nove godine 2024. u restoranu Petica na Novom Beogradu, cena karte po osobi iznosi 50€. Cena uključuje svečanu večeru koja će biti poslužena na daskama za stolom. Pridružite nam se i doživite čaroliju praznične noći uz ukusna jela i sjajnu atmosferu.

PIĆE

Na dočeku Nove godine u restoranu Petica na Novom Beogradu, piće se plaća po utrošku. Slobodno uživajte u svojim omiljenim napicima tokom praznične noći.

HRANA

Na dočeku Nove godine u restoranu Petica na Novom Beogradu, hrana će se služiti na daskama za stolom, a meni obuhvata:

Hladno predjelo:

  • Selekcija najfinije pršute
  • Selekcija sireva
  • Srpski brusketi (pate od čvaraka, kajmak i pršuta, koziji sir, med i orah)

Glavno jelo:

  • Petica roštilj mix (100% juneći ćevap, svinjski file u korici začina, pileći ražnjići, kobasice sa sirom, leskovački uštipci)

Prilog:

  • Wedges i grilovano povrće

Salate:

  • Šopska
  • Srpska

Hleb:

  • Korpica hleba

Uživajte u ukusnoj prazničnoj trpezi!

LOKACIJA

The Petica restoran se nalazi na adresi Jurija Gagarina 76a, blok 63, kompleks Petica, Novi Beograd.

 

Muzika: Miloš Petrović Zeka
Piće: Po utrošku
Hrana: Svečana večera
Cena: 50€
Online rezervacije