Sava Centar Banquet Hall

Doček Nove godine u Sava Centar Banquet Hall! Kada se spoje glamur, tradicija i vrhunska usluga, dobijate doček Nove godine u Sava Centar Banquet Hall. Ovaj prostor je sinonim za luksuz i eleganciju, a ove godine priprema se nešto zaista posebno.

Aleksandra Prijović, jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice, biće zadužena za muzički deo programa. Njena energija i harizma garantuju da će svaka pesma biti hit, a plesni podijum će biti pun do ranih jutarnjih časova. Aleksandra je poznata po svojim emotivnim baladama, ali i pesmama koje će vas naterati da đuskate celu noć.

Sava Centar je mesto koje odiše tradicijom i kvalitetom. Njegova nova banket sala je pravo remek-delo dizajna i arhitekture. Prostrana, elegantna i sa svim potrebnim sadržajima, ova sala će biti savršena pozornica za doček koji se dugo pamti. Uz vrhunsku uslugu, izbor najfinijih jela i pića, kao i pažljivo odabrani muzički program, Sava Centar Banquet Hall je mesto gde želite biti kada sat otkuca ponoć i 2024. godina zvanično počne.

Cene

Cene karata za doček Nove godine u Sava Centar Banquet Hall variraju u zavisnosti od izabrane zone:

  • Red zone – 150€
  • Bronze zone – 170€
  • Silver zone – 190€
  • Gold zone – 220€
  • Platinum zone – 250€

Mapa prostora

Piće

Piće se plaća po utrošku.

Hrana

Svečana novogodišnja večera.

Lokacija

Sava Centar se nalazi na Novom Beogradu, na adresi Milentija Popovića 9.

Muzika: Aleksandra Prijović
Piće: Po utrošku
Hrana: Svečana novogodišnja večera
Cena: Od 150€
Online rezervacije