SPLAV KAFANA UZBUNA

SPLAV KAFANA UZBUNA NOVA GODINA 2024

Pripremite se za jedinstven doček Nove godine na splavu kafane Uzbuna! Ovo popularno mesto pruža izvanrednu zabavu i osvežavajuću atmosferu koju niste imali prilike doživeti ranije.

Nova godina na ovom splavu obećava pravu eksploziju zabave uz odličnu ponudu i fantastičnu muziku. Uživajte u proslavi Nove godine onako kako ste oduvek maštali, uz sjajnu kombinaciju sjajne atmosfere i vrhunske muzike.

Rezervišite svoje mesto na vreme i doživite nezaboravan doček Nove godine na splavu kafane Uzbuna, gde se sreća, smeh i odlična zabava spajaju u jedinstvenom spoju!

MUZIKA

U novogodišnjoj noći, gosti splava Uzbuna će uživati u spektakularnom muzičkom doživljaju uz fantastične izvođače. Naša zvezdana postava za doček Nove godine uključuje talentovane pevače:

  • Irina Arsenijević
  • Nikola Milenković
  • Miloš Đokić

Pripremite se za nezaboravnu noć ispunjenu vrhunskom muzikom, uz pevače koji će stvoriti magičnu atmosferu i doprineti da doček Nove godine na splavu Uzbuna bude jedinstven i nezaboravan.

Rezervišite svoje mesto na vreme i priključite se ovoj sjajnoj ekipi za doček Nove godine uz vrhunsku zabavu i muzički spektakl!

CENA

Cena ulaznice za spektakularan doček Nove godine na splavu Uzbuna iznosi 45€ i uključuje neograničenu konzumaciju pića iz ponude. Ovo je prilika za vrhunsku zabavu bez ograničenja!

Rezervacije se vrše putem grupnog sistema, a cena varira u zavisnosti od pozicije u lokalu, komoditeta i ponude. Pogledajte mapu i odaberite idealno mesto za vašu grupu.

Važno je napomenuti da su barski stolovi i pultovi besplatni, pružajući vam dodatnu fleksibilnost pri planiranju vaše novogodišnje noći.

Rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi ulaz na najluđi doček Nove godine uz sjajnu cenu i neograničenu zabavu na splavu Uzbuna!

MAPA PROSTORA:

 

PIĆE

Vaša karta za doček Nove godine na splavu Uzbuna obuhvata neograničenu konzumaciju vrhunskih pića tokom cele noći. Uživajte u raznovrsnom izboru alkoholnih i bezalkoholnih napitaka:

Alkoholna pića:

  • Pivo: Jelen pivo
  • Vina na čašu: La Casona Bianco, La Casona Tinto
  • Domaće rakije: Dunja, Šljiva, Kajsija, Kruška
  • Žestoka pića: Absolut vodka, Vermut, Gorki list pelinkovac, Vinjak, Beefeater gin

Bezalkoholna pića:

  • Gazirani sokovi: Coca Cola, Fanta, Sprite, Schweppes tonic, Schweppes biter lemon
  • Negazirani sokovi: Next sokovi (borovnica, jabuka, narandža, breskva)
  • Voda: Rosa (gazirana i negazirana)

Osetite ukus luksuza uz vrhunsku ponudu pića na najluđem dočeku Nove godine na splavu Uzbuna. Rezervišite svoje mesto i pripremite se za noć punu ukusa i uživanja!

LOKACIJA

Splav kafana Uzbuna nalazi se u samom centru dešavanja na Novom Beogradu, na adresi Ušće BB, Beograd.

Muzika: Miloš Đokić, Irina Arsenijević i Nikola Milenković
Piće: All Inclusive
Hrana:
Cena: 45€
Online rezervacije