Splav Lasta

Splav Lasta Doček 2024: Nezaboravna Nova Godina u Beogradu

Kada se bliži kraj godine, postavlja se pitanje: Gde proslaviti dolazak Nove godine? Splav Lasta, poznat po fantastičnim letnjim žurkama, sada otvara vrata za jedinstvenu doček Nove 2024. godine. Pripremite se za veče ispunjeno sjajnom muzikom, izvanrednom atmosferom i enterijerom koji oduzima dah. Splav Lasta je posvećen tome da ispuni sva vaša očekivanja i pruži vam iskustvo koje će dugo ostati u sećanju nakon što poslednji taktovi muzike utihnu.

Naša neodoljiva ponuda, uz pažljivo odabran muzički repertoar, garantuje zadovoljstvo za svačiji ukus. Dozvolite da Splav Lasta bude vaš izbor za doček Nove godine i provedite najluđu noć u godini na jednom od najboljih splavova u Beogradu. Za sve dodatne informacije i rezervacije, slobodno nas kontaktirajte na broj: 062/111-22-33. Ne propustite priliku da budete deo nezaboravne novogodišnje proslave na Splavu Lasta!

Muzika

Osetite puls muzičke scene kad sat otkuca ponoć i uđemo u Novu 2024. godinu! Naša muzička scena će zablistati uz energičan bend i vibracije koje donose DJ Lea & Ogi. Pripremite se za muzički spektakl i uživajte u najnovijim hitovima koji će obeležiti ovu nezaboravnu noć.

Naš dinamični dvojac DJ-a i bend će održavati vrhunsku atmosferu tokom celog događaja. Repertoar je pažljivo odabran kako bi zadovoljio različite ukuse, a njihova energija garantuje da će plesni podijum biti uvek pun. Obećavamo nezaboravno iskustvo i verujemo da će naša muzička selekcija doprineti fantastičnoj atmosferi, čineći vaš doček Nove godine zaista posebnim. Kontaktirajte nas za rezervacije i dodatne informacije na broj: 062/111-22-33. Budite deo nezaboravne novogodišnje proslave na Splavu Lasta!

Cene

Cene za Doček Nove Godine 2024 na Splavu Lasta:

  • Cena karte: 25€ po osobi.

Rezervacije se dodatno naplaćuju prema grupnom sistemu, uz varijacije cena u zavisnosti od pozicije u lokalu, komoditeta i ponude:

  • Barski sto: 120€ (uključuje gratis flašu žestine).
  • VIP barski sto: 150€ (uključuje gratis flašu žestine).
  • Visoko sedenje: 250€ (uključuje gratis premium flašu žestine).
  • PREMIUM visoko sedenje: 300€ (uključuje gratis premium flaše žestine).
  • REGULAR separe: 600€ (uključuje gratis 2 premium flaše žestine).
  • PREMIUM separe: 800€ (uključuje gratis 3 premium flaše žestine).
  • ULTRA VIP separe: 1200€ (uključuje gratis 4 premium flaše žestine).

Za rezervacije i dodatne informacije, kontaktirajte nas na broj: 062/111-22-33. Budite deo nezaboravne novogodišnje proslave na Splavu Lasta!

 

Piće

Piće na Dočeku Nove Godine 2024 na Splavu Lasta će se plaćati po utrošku. Uz rezervaciju, obezbeđena je gratis flaša žestine.

Muzika: Lea & Ogi
Piće: Po utrošku
Hrana:
Cena: Od 25€
Online rezervacije