„>Hotel Majestic

Majestic Hotel – neprikosnoven spoj umetnosti i istorije

Predivan simbol našeg glavnog grada, Majestic Hotel, proglašen je i istorijskom znamenitošću na teritoriji Beograda. Još od 1936. godine, Majestic Hotel i svečana sala kojom i te kako treba i može da se pohvali, prevazilaze sve evropske standarde kada je u pitanju arhitektura, istorija, primenjena umetnost, ali i sveobuhvatni magični osećaj koji svakog gosta uspešno podstiče da mu se vrati. Kao prva art deko zgrada na ovim prostorima, projektovana od strane arhitekte Milana S. Minića, prvog vlasnika hotela.

Tradicija, elegancija i maestralnost na delu – Majestic Hotel

Sam centar pešačke zone postao je bogatiji u trenutku kada je more restorana, kafića i barova susreo talas veličanstvenosti kakav je Majestic Hotel. U neposrednoj blizini Majestic Hotel je okružen pravim vrednostima u vidu mnogih muzeja i znamenitosti.

Majestic Hotel – prestiž kakav ste sanjali

Sa 83 sobe i 4 apartmanaMajestic Hotel idealan je za porodična putovanja, a posebno za sve goste koje poželite da ugostite uoči proslave za koju ste odabrali prostor ovog izuzetnog hotela. Svoju izvanrednost, Majestic Hotel, osim po već spomenutim parametrima koji se odnose na tradiciju koja traje, može da objasni i sa dve predivne prostorije, pažljivo osmišljenog enterijera i maksimalno obezbeđene funkcionalnosti za individualne potrebe i sve vrste proslava, a to su veliki salon i svečana sala. Veliki salon krase razne umetnine, kao i slike od velikog umetničkog značaja koje su po prvi put okačene na zidove davne 1936. pri osnivanju hotela, i još uvek čine njegov neizostavan i upečatljiv deo. Ukoliko biste morali samo jedan sinonim da izaberete za Majestic Hotel, to bi sigurno bila prefinjenost.

Majestic Hotel – centar zbivanja svetske elite

Osim po nesvakidašnjoj i izrazito ljubaznoj ugostiteljskoj referenci, Majestic Hotel može da se pohvali i time što je dugi niz godina centar za okupljanje elite iz celog sveta. Zapravo, imao je veliku čast da ugosti čak i ikone poput predivne Elizabet Tejlor, davne 1963. godine, kao i mnoge poznate timove iz oblasti sporta.

 

Hotel Majestic meni ponuda

Muzika:
Piće:
Hrana:
Cena:
Online rezervacije