Tata Mata Novi Beograd

TATA MATA NOVI BEOGRAD NOVA GODINA 2024

Tata Mata Konoba & Wine Bar vas poziva na nezaboravan doček Nove godine 2024! Uživajte u rajskom iskustvu za gurmane, spektakularnom provodu i toplini tradicionalnog gostoprimstva. Pridružite nam se na šampanjac i vatromet u ponoć, stvarajući neponovljive trenutke za vašu proslavu. Parking obezbeđen. Vidimo se na najluđoj noći godine!

MUZIKA

Za nezaboravan doček Nove godine 2024, pripremili smo vrhunske izvođače! Od 22:30h do 01:30h uživaćete u spektakularnom nastupu Vlade Georgieva, dok će vas od 01:30h zabavljati čuveni Novosadski tamburaši pod vođstvom orkestra Tomaša Starovića. Priključite se ovom muzičkom spektaklu i doživite nezaboravnu novogodišnju noć u našem društvu!

PIĆE

Očekuje vas dobrodošlica uz besplatno piće, dok su ostala pića dostupna po utrošku. Ne zaboravite na šampanjac u ponoć koji će dodatno ulepšati trenutak dočeka Nove godine! Pridružite nam se i proslavite uz vrhunsku atmosferu i sjajnu ponudu pića.

HRANA

Gala večera će biti poslužena od 20 sati. Uživajte u vrhunskim specijalitetima i glamuroznoj atmosferi dok dočekujete Novu godinu.

CENA

Cena karte po osobi je 300 evra. U cenu je uključena gala večera, piće dobrodošlice, šampanjac u ponoć i neograničena konzumacija pića tokom cele večeri. Rezervišite svoje mesto i doživite nezaboravnu Novu godinu uz nas!

Muzika: Vlado Georgijev & Novosadski tamburaši
Piće: Piće dobrodošlice
Hrana: Gala večera
Cena: od 300€
Online rezervacije