THE CAMELOT Kopaonik

THE CAMELOT Kopaonik

The Camelot Kopaonik priređuje vam nezaboravan doček Nove godine 2024. godine! Iskusite viteški ugođaj uz piće dobrodošlice, svečanu večeru i vrhunsku muziku. Fenomenalni bend uživo stvoriće pravu novogodišnju atmosferu i učiniti vaš doček nezaboravnim.

Uživajte u ukusnoj večeri, raznovrsnoj ponudi pića tokom cele novogodišnje noći i fantastičnoj atmosferi koja je već dobro poznata. Pridružite se ovom viteškom dočeku i dočekajte Novu godinu na jedinstven način!

MUZIKA

Bend uživo

PIĆE

Uživajte u viteškom dočeku Nove godine na Camelot Kopaoniku! Važno je napomenuti da piće nije uključeno u cenu i da se plaća po redovnim cenama iz restoranskog cenovnika. Iskoristite priliku da uživate u specijalitetima restorana i odaberete svoja omiljena pića tokom večeri. Budite spremni na nezaboravno iskustvo i dočekajte 2024. godinu uz sjajan ambijent i vrhunsku uslugu The Camelot Kopaonik.

HRANA

Očekuje vas svečana večera.

CENA

Cena po odrasloj osobi je 80€. U cenu je uključen doživljaj vitezovskog dočeka Nove godine uz piće dobrodošlice, bogatu svečanu večeru, kvalitetnu muziku i fenomenalnu atmosferu. Budite spremni za nezaboravno viteško iskustvo na dočeku Nove godine u Camelotu na Kopaoniku!

 

Muzika: Bend CHE
Piće: Piće dobrodošlice
Hrana:
Cena: od 65€
Online rezervacije