Remiks

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Remiks

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Karađorđeva 46, Beograd

Program gastro bara Remiks

Pozovite nas za aktuelni program

O gastro baru Remiks

Na mestu gde se donedavno nalazio Mikser House otvoren je novi gastro bar REMIKS. Na prostoru od 430 kvadratnih metara Petar Bogunović, Sergej Stojanović, Đorđije Stajkić i Marko Stojanović napravili su mesto koje nije ni klasičan restoran, ni bar, ni klub, već sve u jednom!

Lokal je sav u staklu, visoki plafoni sa kojih vise veliki beli lusteri, tropsko rastinje raspoređeno svuda po lokalu i toaleti su “najveći u gradu”. Izdvojeni stolovi za nepušače nalaze se na samom ulazu u lokal. Iako bar ne zauzima centralnu poziciju u lokalu, na njemu ima dovoljno mesta za sve goste željne koktela sa potpisom Remiksa!

Gostima šef kuhinje Nemanja Uzelac nudi razne specijalitete kao što su home-made raviole sa lešnikom u sosu od slane karamele, glazirane šargarepe i kafe, “pevca u vinu” – pileći batak kuvan u vinu, različite pice koje izlaze iz peći na drva… Za dobru večernju atmosferu zaduženi su DJ-ovi Nadežda Dimitrijević, Miloš Vučković, Goran Starčević…

Ne zaboravite da rezervišete na vreme najzelenije mesto u Savamali!


Galerija gastro bara Remiks

Podeli sa prijateljima

Kako do gastro bara Remiks?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Karađorđeva 46, Beograd, Remiks
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij