Restoran Despacito

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Restoran-Despacito-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Jurija Gagarina 20đ, Beograd

Program restorana Despacito

Pozovite nas za aktuelni program

O restoranu Despacito

Sa velikim zadovoljstvom Vam predstavljamo novi, luksuzni restoran Despacito, otvoren januara 2018. godine.Novobeogradski blok A bogatiji je za jedinstveni restoran visoke kategorije u ovom delu grada. Restoran Despacito smešten je na idealnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Delta City-ja, Airport City-ja, mnogobrojnih poslovnih objekata, kao i hotela Hayatt-a, Falkenshtiner-a, Hotela IN, Crowen Plaze, a tačna adresa je Jurija Gagarina 20đ.

Elegantni enterijer u kombinaciji sa modernim elementima, mekim i prjatnim osvetljenjem čini restoran Despacito idealnim izborom za poslovne sastanke, porodična okupljanja i nezaboravna druženja, a kapacitet restorana iznosi 120 gostiju. Za goste kojima smeta duvanski dim obezbedili smo 60 nepušačkih mesta. Prijatnu atmosferu upotpunjuje lagana ambijentalna muzika.

Restoran nudi privatni, besplatani parking koji je na raspolaganju gostima, kao i baštu koja obiluje zelenilom i cvećem, a odiše elegancijom i udobnošću.Za sve goste obezbedjen je i besplatan internet.Naše ljubazno osoblje Vam stoji na raspolagaju kada je u pitanju pomoć ili sugestija oko izbora nekog od specijaliteta, bilo da se radi o prvoklasnoj morskoj ribi, najkvalitetnijem steku ili pak pasti koju sami proizvodimo. Uz izvrsnu hranu, koja budi sva Vaša čula, savršeno će se uklopti jedno od mnogobrojnih besprekornih vina koja imamo u ponudi. U našem jelovniku naći ćete i veliki broj predjela, salata, rižota, dezerta, kao i posebna vegetarijanska jela. Gastronomski raj za svačiji ukus i hedonizam su reči koje nas najbolje opisuju.

Ovo je samo deo sadržaja koji Vam pruža restoran Despacito, a kako bi osetili potpuni užitak i atmosferu, posetite nas, svakog dana od 8 ujutru do ponoći.

Dobrodošli!


Galerija restorana Despacito

Podeli sa prijateljima

Kako do restorana Despacito?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Jurija Gagarina 20đ, Beograd, restoran Despacito
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij