Restoran Despacito

Restoran Despacito

Jurija Gagarina 20đ , Beograd

Rezervišite vaše mesto u restoranu Despacito

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O restoranu Despacito

Sa velikim zadovoljstvom Vam predstavljamo novi, luksuzni restoran Despacito, otvoren januara 2018. godine.Novobeogradski blok A bogatiji je za jedinstveni restoran visoke kategorije u ovom delu grada. Restoran Despacito smešten je na idealnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Delta City-ja, Airport City-ja, mnogobrojnih poslovnih objekata, kao i hotela Hayatt-a, Falkenshtiner-a, Hotela IN, Crowen Plaze, a tačna adresa je Jurija Gagarina 20đ.

Elegantni enterijer u kombinaciji sa modernim elementima, mekim i prjatnim osvetljenjem čini restoran Despacito idealnim izborom za poslovne sastanke, porodična okupljanja i nezaboravna druženja, a kapacitet restorana iznosi 120 gostiju. Za goste kojima smeta duvanski dim obezbedili smo 60 nepušačkih mesta. Prijatnu atmosferu upotpunjuje lagana ambijentalna muzika.

Restoran nudi privatni, besplatani parking koji je na raspolaganju gostima, kao i baštu koja obiluje zelenilom i cvećem, a odiše elegancijom i udobnošću.Za sve goste obezbedjen je i besplatan internet.Naše ljubazno osoblje Vam stoji na raspolagaju kada je u pitanju pomoć ili sugestija oko izbora nekog od specijaliteta, bilo da se radi o prvoklasnoj morskoj ribi, najkvalitetnijem steku ili pak pasti koju sami proizvodimo. Uz izvrsnu hranu, koja budi sva Vaša čula, savršeno će se uklopti jedno od mnogobrojnih besprekornih vina koja imamo u ponudi. U našem jelovniku naći ćete i veliki broj predjela, salata, rižota, dezerta, kao i posebna vegetarijanska jela. Gastronomski raj za svačiji ukus i hedonizam su reči koje nas najbolje opisuju.

Ovo je samo deo sadržaja koji Vam pruža restoran Despacito, a kako bi osetili potpuni užitak i atmosferu, posetite nas, svakog dana od 8 ujutru do ponoći.

Galerija restorana Despacito

Lokacija

Vaše mesto u restoranu Despacito vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije