Restoran Dva jelena

Restoran Dva jelena

Skadarska 32 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u restoranu Dva jelena

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O restoranu Dva jelena

Sa tradicijom dugom gotovo dva veka, restoran Dva jelena je jedno od omiljenih mesta za okupljanje ljubitelja vrhunskih specijaliteta domaće kuhinje, kvalitetnih vina i zaljubljenika u stari duh Beograda. Lociran u srcu Skadarlije, na adresi Skadarska 32, restoran Dva jelena očarava svoje goste jedinstvenim ambijentom i uslugom. Osnovan daleke 1832. godine, ova gastronomska oaza sa tradicionalnom kuhinjom je jedan od najposećenijih i najpoznatijih restorana u Beogradu. Zbog izuzetne lokacije i šarma kojim osvaja, restoran Dva jelena je jedna od glavnih atrakcija u poznatoj boemskoj četvrti, simbol neprolaznog vremena i vrednosti koje i današnje generacije poštuju i čuvaju posetom ovog nesvakidašnjeg restorana.

Restoran Dva jelena – jedinstveni šarm

Imenu restorana kumovali su tadašnji beogradski lovci, a proslavili su ga poznati umetnici, pisci, slavne ličnosti i boemi vremena kojeg se gosti restorana Dva jelena rado sećaju. Velikan narodne muzike Toma Zdravković bio je čest posetilac restorana, a brojni domaći i strani državnici koji su ostavili značajan trag u istoriji uživali su njemu. Danas, spisak poznatih ličnosti koji su osetili jedinstveni šarm restorana Dva jelena dopunjen je brojnim zvučnim imenima, od kojih su samo neka Pirs Bronsnan, Žerar Depardje i drugi slavni glumci Holivuda, priznati fotografi, slikari, dizajneri željni autentičnog iskustva.

Restoran Dva jelena – ponuda koja odgovara svim vašim zahtevima

Restoran Dva jelena raspolaže sa nekoliko unutrašnjih sala i pet prostranih terasa pogodnim za sve tipove proslava. Svakog dana za vreme ručka ili večere možete uživati u muzici uživo. Najlepše pesme starogradske muzike za vaš neponovljiv doživljaj sviraće tamburaši i svakim tonom ulepšavaće vaš boravak u restoranu Dva jelena.

U zavisnosti od vaših potreba, tipa proslave i broja zvanica, stručno i iskusno osoblje restorana Dva jelena postaraće se da svaki detalj bude savršen – od izbora hrane i pića, do prateće dekoracije i eventualnih posebnih zahteva.

Restoran Dva jelena – svadbe

Za sve ove godine, restoran Dva jelena je nebrojeno puta bio mesto odakle su ljubavni parovi u započinjali svoju srećnu bračnu zajednicu. Sa izuzetnim iskustvom u organizaciji najlepših venčanja koja se pamte, restoran Dva jelena raspolaže svim potrebnim kapacitetima koji će odgovoriti na sve zahteve i mladenaca i gostiju. U najmanjoj sali restorana nalazi se 40 mesta, dok u najvećoj udobno može da se smesti 100 zvanica. Svaka od pet tematskih sala: Glavna sala, Kafanica, Taverna, Flambe, Lovački ili Svečani salon mogu da se dodatno prilagode kako bi ovaj važan dan svima ostao u najlepšem sećanju. Profesionalnom osoblju možete prepustiti kompletnu organizaciju, od dekoracije do izrade fantastične svadbene torte i budite sigurni da niste pogrešili! Možete da se opustite i u potpunosti uživate u slavlju jer će o svakom detalju brinuti osoblje restorana Dva jelena, počastvovano što je deo vašeg važnog događaja.

Restoran Dva jelena – korporativni događaji

Za poslovne proslave i jubileje, korporativne događaje za zaposlene, ili okupljanja kolega bez posebnog povoda, restoran Dva jelena je idealan izbor! Ukoliko želite da oduševite svoje saradnike odličnom uslugom, vrhunskim specijalitetima i prijatnim ambijentom, dovedite ih u restoran Dva jelena. U slučaju da su vaši poslovni partneri stranci, biće im pružena najbolja moguća usluga je osoblje restorana govori različite strane jezike. Veliki izbor ukusnih jela i poznatih pića garantuje da će svaki gost biti zadovoljan, a tamburaški orkestar će dodatno oplemeniti i uveseliti vaš korporativni skup uz najlepše note starogradske muzike po kojoj je Skadarlija poznata širom sveta.

Restoran Dva jelena – degustacije i promocije

Ukoliko ste u potrazi za idealnim mestom da predstavite svoj proizvod široj publici ili stručnoj javnosti, restoran Dva jelena poseduje sve što vam je potrebno za savršenu organizaciju degustacije ili promocije. Dugogodišnja tradicija u događajima na kojima se istančano uživa u svakom gutljaju vina odlika je restorana Dva jelena, u kojima su svoju premijeru doživele brojne svetski poznate vinarije. U zavisnosti od vaših potreba, restoran Dva jelena nudi vam različite prostorije i raspolaže svim neophodnim sredstvima koje će vam pomoći da vaša prezentacije bude besprekorna i upečatljiva za svakog posetioca.

Restorna Dva jelena – idealno mesto za turističke grupe

Nezaobilazna stanica svake turističke grupe koja poseti Beograd je Skadarlija i restoran Dva jelena. Zbog svoje autentičnosti i atmosfere koja mami svakog gosta našeg divnog glavnog grada, restoran Dva jelena rado posećuju turisti širom sveta, a ko jednom bude njegov gost – vraćaće mu se i svaki naredni put kada ga put nanese u našu prestonicu.

Višedecenijsko iskustvo u radu sa stranim turistima čini restoran Dva jelena kompetentnim da može da izađe u susret svim zahtevima, kako malih, tako i velikih turističkih grupa iz celog sveta. Izuzetan izbor tradicionalnih specijaliteta i ponuda pića koja oduševljava i najveće hedoniste očekuje svakog gosta ovog poznatog restorana u Skadarskoj 32. Ako se svemu tome pridoda i vesela pesma tamburaša koji nastupaju svaki dan, restoran Dva jelena pruža autentičan doživljaj za svakog turistu koji želi da upozna pravi duh boemskog Beograda.

Restoran Dva jelena – neodoljiva slatka ponuda

Za najlepše povode – najlepši slatki zalogaji! Restoran Dva jelena krasi jedinstvena slatka ponuda torti i kolača za svaku priliku. Ukusom, izgledom i kvalitetom svake namirnice koju koriste, poslastičari restorana Dva jelena osvajaju sve one koji uživaju da se “tope” od vrhunskih zalogaja ručno rađenih poslastica. Svaka torta može imati oblik, izgled i dekoraciju po vašoj želji u zavisnosti od svečane prilike. U ponudi se nalaze i poslastice koje su pogodne za vegane ili osobe na posebnim režimima ishrane. Ukoliko ste stavljeni na “slatke muke” i ne možete da se odlučite koju magičnu tortu, kolače ili pite da odaberete, stručno osoblje će vam rado pomoći. U širokoj slatkoj ponudi nalaze se dobre tradicionalne torte koje se baziraju na čokoladi ili voću, kao i brojne moderne poslastice kojima je veoma teško odoleti. Bez obzira na srećnu priliku, restoran Dva jelena će svojom izuzetnom ponudom slatkiša obradovati sve svoje goste.

Restoran Dva jelena – dodatne informacije

Restoran Dva jelena će vas ugostiti svakog dana u nedelji od 10h do 01h. Ukupan kapacitet restorana je 700 mesta. Plaćanje je, sem gotovinom, moguće i kreditnim karticama. U restoranu postoji deo prilagođen i za pušače. Ukoliko dolazite kolima, u blizini restorana nalazi se parking u Cetinjskoj ulici gde možete ostaviti svoj auto na sigurnom dok nesmetano uživate na mestu istinskog hedonizma u Skadarliji.

Galerija restorana Dva jelena

Lokacija

Vaše mesto u restoranu Dva jelena vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije