Restoran Ginko

Restoran Ginko

Vojvode Putnika 36 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u restoranu Ginko

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O restoranu Ginko

Ginko ili mandarinski drvo, drvo dedova i unuka… Rodjen u Kini, ginko je medju najstarijim zivim vrstama drveca na planeti. Naziv ginko potice od kineskih reci jin sto znaci srebro, i hing koje oznacava kajsiju. Smesten na Senjaku nadomak Hajd parka, odvojen od buke i gradske vreve a opet blizu svih desavanja, restoran Ginko prava je oaza za one koji zele da provedu vreme uz kvalitetnu hranu i vino.

Restoran Ginko osnovan je u aprilu 2018 sa zeljom da se predstave specijaliteti moderne nacionalne kuhinje na jedinstven, drugaciji nacin. Restoran je vodjen od strane profesionalnih ugostitelja sa dugogodisnjim iskustvom, koji su upravljali nekolicinom najcenjenijih restorana u Beogradu, i pruza idilican odmor nadomak centra grada u prelepom ambijentu.

Kuvari sa visedecenijskim iskustvom su, svojim znanjem i umecem, Karadjordjevu sniclu, teleci kotlet, dimljena spic rebra, ramstek, cevape i sve ono zbog cega se domaca kuhinja obozava svim culima podigli na najvisi nivo. A kada pozelite predah od prave domace supe, zdravog sezonskog potaza i specijaliteta od mesa, prepustite se laganim obrocima. Pasta, rizoto, obrok salate i odabrana kolekcija ribe su u redovnoj ponudi.

Galerija restorana Ginko

Lokacija

Vaše mesto u restoranu Ginko vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije