Restoran Kalemegdanska terasa Beograd

Besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Kalemegdanska-terasa-reserve-logo-2.jpg

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Radno vreme: Ponedeljak-Nedelja 12h - 01h
Adresa: Mali Kalemegdan bb Beograd 11000

Program restorana Kalemegdanska terasa

Od 1. novembra 2019.
Svakog petka Creative Band!


Restoran Kalemegdanska terasa VIDEO

Restoran Kalemegdanska terasa


O restoranu Kalemegdanska terasa

Za poseban ugođaj uživanja u hrani zaslužan je šef kuhinje Dejan Vujičić koji je na osnovu svog bogatog iskustva kreirao jedinstven meni, a jela spremljena od organskih namirnica su pravi izbor za porodični ručak.

Iz restorana se pruža spektakularan pogled na grad i reku, a zalazak sunca na Kalemegdanskoj terasi ima posebnu boju. Kalemegdanska terasa je ultimativni hedonizam sa pogledom. Odlična usluga, prijatna atmosfera u gotovo idiličnom ambijentu samo su deo rama u koji ćete staviti uspomene sa ovog čarobnog i posebnog mesta.

Events

Prostor Kalemegdanske terase pogodan je za sve vrste korporativnih događaja. Sale restorana kao i terase podložne su promenama u zavisnosti od zahteva i Vaših potreba. Organizacija work shop-ova na Kalemegdanskoj terasi biće jednostavan produkcijski poduhvat za Vašu kompaniju. Neophodna tehnička podrška je obezbeđena u okviru stručnog tima Kalemegdanske terase koji je dorastao najzahtevnijim projektima.

Korporativne prezentacije

U okviru restorana Kalemegdanska terasa moguće je organizovati sve vidove predstavljanja novih proizvoda ili usluga kompanija. Uz raspoloživu banket salu i mnogobrojno osoblje, Vašim partnerima priredićete jedinstveni doživljaj dobrodošlice. Decenijska tradicija našeg restorana je dostojna tradicije Vaše kompanije i pozicioniranja brenda.

Conference

Ukoliko tražite prijatan i pre svega funkcionalan prostor za sastanke i konferencije bićemo slobodni da Vam preporučimo našu banket salu. Prostor je okupan dnevnim svetlom i nalazi se u samom centru grada ali je ipak dovoljno izolovan da Vam pruži iskustvo boravka u prirodi. Restoran je opremljen projektorom, wifi-jem, sound sistemom koji će podržati Vaše potrebe sastanka, press konferencija, tim bildinga. Naš event koordinator biće Vam na raspolaganju tokom Vašeg boravka na Kalemegdanskoj terasi.

Venčanja

Restoran Kalemegdanska terasa je savršen izbor za najvažniji dan u Vašem životu. Idealno mesto na kome možete da izgovorite sudbonosno da i da pri tom ne morate da se zamarate napornom organizacijom venčanja. Dovoljno je da našem stručnom timu poverite Vaše želje i snove koje će Kalemegdanska terasa u skladu sa Vašim potrebama sa lakoćom i dugogodišnjim iskustvom ostvariti.

Pogled na reku koji se pruža sa tvrđave i romantičan zalazak sunca biće dar prirode povodom Vašeg venčanja. Nadomak restorana nalazi se jedna od najlepših crkvi u Beogradu – crkva svete Petke. Da Vaše crkveno venčanje takođe bude besprekorno naš organizator Vam stoji na raspolaganju. Iako je sala restorana Kalemegdanska terasa sama po sebi posebna najbolji saloni za dekoraciju sa kojima sarađujemo stoje Vam na raspolaganju.

Na Kalemegdanskoj terasi Vaši gosti uživaće u vrhunskim specijalitetima najboljih šefova kuhinje na Balkanu. U dogovoru sa njima možete formirati meni koji će se služiti tog dana i koji će probuditi sva čula Vaših zvanica. Prvi ples je jedan od najlepših momenata na početku zajedničkom bračnog života. Prvi taktovi i izbor muzike su veoma važan deo dobrog provoda na proslavi venčanja. Restoran Kalemegdanska terasa Vam i u tome može pomoći, jer sarađujemo sa najboljim muzičarima, bendovima i di džejevima. Zato pustite mašti na volju, doživite svoju bajku na Kalemegdanskoj terasi.


Galerija restorana Kalemegdanska terasa

Podeli sa prijateljima

Kako do restorana Kalemegdanska terasa?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Mali Kalemegdan bb, Beograd, restoran Kalemegdanska terasa
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij