Restoran Kalemegdanska terasa

Restoran Kalemegdanska terasa

Mali Kalemegdan bb , Beograd

Rezervišite vaše mesto u restoranu Kalemegdanska terasa

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O restoranu Kalemegdanska terasa

Ukoliko ste u potrazi za jedinstvenim mestom za vaš poseban dan – venčanje, ili za bilo kakav vid korporativnog događaja vaše kompanije kao to su radionice, proslave, radni doručak, i obuke ili čak manje konferencije, restoran Kalemegdanska terasa je idealan izbor za vas! Fenomenalna lokacija, neodoljiv enterijer i gastronomska ponuda koja će vas ostaviti bez teksta – to je Kalemegdanska terasa! Na vama je samo da odaberete termin, i da organizaciju prepustite ljubaznom i profesionalnom osoblju restorana Kalemegdanska terasa!

Smešten na jedinstvenoj lokaciji, uz samu veličanstvenu tvrđavu na Kalemegdanu, restoran Kalemegdanska terasa može da se pohvali pogledom na reku i okolinu koji ostavlja bez daha, a upravo taj pogled čini ovaj restoran idealnim mestom za fotografisanje i snimanje događaja koji se u restoranu organizuju. Jedno je sigurno – restoran Kalemegdanska terasa idealan je za organizovanje brojnih događaja i proslava!

Bilo da je reč o pravim hedonistima, osobama na posebnim režimima ishrane, ili vrsnim gastronomskim poznavaocima, za poseban ugođaj uživanja u hrani zaslužan je šef kuhinje Dejan Vujičić, koji je na osnovu svog bogatog iskustva kreirao jedinstven restoranski meni, koji sadrži čak i jela pripremljena od organskih namirnica, koja predstavljaju pravi izbor za sve vrste obroka – od poslovnog do porodičnog ručka.

Ono po čemu se restoran Kalemegdanska terasa apsolutno izdvaja od konkurencije je odlična lokacija – na pragu veličanstvenog istorijskog blaga, a ipak tako moderno i bogato opremljena i uređena. Lokacija restorana Kalemegdanska terasa veoma je pogodna, jer se ovaj restoran nalazi u samom centru grada, tik uz tvrđavu, na Kalemegdanu. Do restorana se lako dolazi i lokacija je nadaleko poznata, a za detalje pogledajte tačnu lokaciju na mapi. Dobro došli u Restoran Kalemegdanska terasa!

Kalemegdanska terasa – events

Za sve vaše poslovne događaje u koje spadaju obuke, radionice, interni kompanijski kursevi, radni doručak, ručak nakon timbildinga, ili work shop-ovi, restoran Kalemegdanska terasa biće vaš prvi izbor. Zbog čega je baš ovaj restoran na Kalemegdanu optimalna lokacija za vašu sledeću obuku ili radionicu?

Kada je u pitanju restoran Kalemegdanska terasa, prednosti su brojne. Lokacija u centru grada pogodna je za brzo snalaženje i pronalaženje što lokalnih, što inostranih gostiju koji dolaze na vaš događaj. Enterijer restorana Kalemegdanska terasa izuzetno je prijatan i opremljen sa ukusom, što će čitavu atmosferu podići na viši nivo. Niste sigurni da li restoran Kalemegdanska terasa ima svu potrebnu opremu za održavanje obuka ili radionica? Bez brige! Na raspolaganju su vam sale restorana, ali i terase koje su same po sebi idealno mesto za organizaciju ovakvih događaja. Za tehničku podršku ne brinite! Stručni tim restorana Kalemegdanska terasa obezbeđuje sve uslove za nesmetanu komunikaciju i prezentaciju.

Ono što se posebno naglašava kada je reč o restoranu Kalemegdanska terasa, a što je u direktnoj vezi sa održavanjem ovakvih tipova događaja, je da su sale i terase podložne promenama i različitoj organizaciji, u potpunosti u skladu sa potrebama naših gostiju i organizatora događaja.

Kalemegdanska terasa kao idealno mesto za korporativne prezentacije

Tražite idealno mesto za vaše korporativne događaje? Na pravom ste mestu! Restoran Kalemegdanska terasa predstavlja idealan izbor za sve vrste poslovnih okupljanja, poslovnih  prezentacija, i predstavljanja usluga kompanija. Zadivite vaše poslovne partnere ili potencijalne klijente vanserijski organizovanim događajem kojm ćete ostaviti izuzetan utisak.

Restoran Kalemegdanska terasa svojim enterijerom, lokacijom, atmosferom i bogatom gastronomskom ponudom učiniće svaki vaš poslovni događaj odličnom prilikom da sklopite nove saradnje, ali i da na pravi način predstavite vaše poslovanje klijentima, ili čak i potencijalnim investitorima. Ne propustite priliku da zadivite sve prisutne i predstavite svoju kompaniju u pravom svetlu u jednom od najlepših mesta u Beogradu –restoranu Kalemegdanska terasa!

Conference kapaciteti restorana Kalemegdanska terasa

Želite da vaše poslovne sastanke, pregovore ili konferenciju podignete na viši nivo? Restoran Kalemegdanska terasa vam je na raspolaganju! Ovaj restoran raspolaže prijatnom, funkcionalnom i odlično opremljenom banket salom, koja predstavlja prvi izbor organizatora svih događaja ove vrste.

Osim što se restoran Kalemegdanska terasa nalazi na odličnoj lokaciji u centru grada, lakoj za pronalaženje, on raspolaže svim potrebnim prostornim i tehničkim kapacitetima za organizovanje poslovnog sastanka, radnog doručka ili poslovne konferencije. Ništa manje važna nije ni sjajna gastronomska ponuda restorana Kalemegdanska terasa, koja će učiniti čitav događaj vrednim pamćenja. Ukusna hrana poslužena u ovim prilikama samo će dodatno podstaći produktivnost i dobro raspoložanje kod svih gostiju poslovnog sastanka ili konferencije.

Kalemegdanska terasa kao pravo mesto za bajkovita venčanja

Vreme je za vaš savršen dan! Sva maštanja i snovi koje ste imali u vezi sa vašim venčanjem mogu da se ostvare u restoranu Kalemegdanska terasa! Recite “Da” na jednom od najlepših mesta u gradu, pa i u regionu, i poslavite venčanje sa svojim namilijima upravo u restoranu Kalemegdanska terasa!

Osoblje restorana Kalemegdanska terasa, iz svog bogatog iskustva, zna koliko je venčanje važno svakom zaljubljenom paru, pa se na njih možete apsolutno osloniti da vaše venčanje prođe bez ijedne mane! Poklonite sebi i vašoj srodnoj duši vanvremensku proslavu vašeg najvažnijeg dana u restoranu Kalemegdanska terasa, a vašim prijateljima i porodici priliku za pamćenje.

Venčanje u restoranu Kalemegdanska terasa je događaj koji dugo, dugo ostaje u sećanju mladenaca, kumova, ali i svih gostiju. Veličanstven pogled na reku. Lokacija laka za pronalaženje, prelep ambijent našeg restorana i bogata gastronomska ponuda zadovoljiće ukuse svakog para, i doprineće opštem dobrom raspoloženju na dan venčanja.

Želite venčanje za pamćenje? Zamislite sve te prelepe mladenačke fotografije u restoranu Kalemegdanska terasa! Svi parovi koji su do sada poklonili poverenje osoblju restorana Kalemegdanska terasa, danas se rado i sa nežnošću sećaju svog najlepšeg dana, provedenog u restoranu na Kalemegdanu. Osim sjajne lokacije ovaj restoran oduševio je sve goste preukusnom gastronosmkom ponudom, ali i atmosferom idealnom za venčanje.

Neka vaša bajka počne upravo u restoranu Kalemegdanska terasa! Restoran Kalemegdanska terasa će organizovati venčanje po svetskim standardima i proslavu koju će pamtiti svi – a najviše mladenci. Ukoliko tražite cavršeno mesto za vaše venčanje – znajte da ste na pravom mestu! Ispunite snove o savršenom venčanju, sa vašom savršenom osobom, baš u restoranu Kalemegdanska terasa, na predivnom Kalemegdanu.

Prepustite organizaciju ljubaznom i iskusnom osoblju restorana Kalamegdanska terasa i na miru pripremajte sve one divne stvari koje jedno venčanje čine događajem vaših života. Na vama je samo da kažete “da” osobi vašeg života, a onda se spremite za uživanje, jer u restoranu Kalemegdanska terasa vas samo to čeka!

Galerija restorana Kalemegdanska terasa

Lokacija

Proverite raspoloživost sale u restoranu Kalemegdanska terasa

POZOVITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije