Restoran Košuta

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

restoran kosuta

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Pionirska 32

Program restorana Košuta

Pozovite nas za aktuelni program

O restoranu Košuta

Restoran Košuta je prelepi restoran sa fenomenalnom ponudom jela srpske nacionalne kuhinje. Nalazi se na adresi Pionirska 32, u Beogradu, na samom početku Košutnjaka, zbog čega je I dobio ime Košuta.

Restoran Košuta savršeno je mesto za ručak sa porodicom, poslovni ručak Ili proslave. Udaljen je od gradske gužve, a opet dovoljno blizu da skoknete do njega kad god to poželite. Ambijent je nedavno renoviran, a tu je I veoma lepa I prostrana ustakljena bašta sa impozantnim pogledom na zelenilo Košutnjaka I jezero koje oduzima dah. Posetom restoranu Košuta dobićete relaksaciju koju samo priroda može da vam pruži ali I vrhunsku uslugu.

restoranu Košuta čekaju vas odlična jela sa roštilja, prvoklasno pečenje I druge đakonije po kojima je restoran dobro poznat. Tu je I svečana sala sa kapacitetom od 600 mesta. Sala je opremljena odličnom ventilacijom I klimatizacijom. Restoran Košuta takođe poseduje ogroman parking za svoje goste, a za svoje najmlađe goste restoran Košuta poseduje igraonicu sa veoma profesionalnim animatorima, mogućnost druženja sa životinjama I jahanje ponija.

Rezervišite Vaš termin za proslavu ili intimnu večeru na broj 062/780-100.


Galerija restorana Košuta

Podeli sa prijateljima

Kako do restorana Košuta?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Pionirska 32, Beograd, restoran Košuta
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij