Restoran Lavash

Restoran Lavash

Karađorđeva 2-4 , Beton Hala, Beograd

Rezervišite vaše mesto u restoranu Lavash

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O restoranu Lavash

Restoran Lavash je oaza orijentalnih i domaćih jela koje svi volimo. Meni skrojen poput gastronomskog atlasa sa najsočnijih destinacija Balkana i Bliskog Istoka, razbuktaće vašu glad za uživanjem. Oaza orijentalnih i domaćih jela koje svi volimo. Uz zvuke balkanske etno muzike i ambijent koji vas izmešta u neki drugi svet, krenite na putovanje koje vodi direktno do pravog meraka – Restoran Lavash!
Mi uživamo u jednostavnim stvarima.

Restoran Lavash odlikuje enterijer toplih boja ali interesantnog dizajna. Spoj, topline doma, retro svetala, community bara i moderne biblioteke u enterijer kombinaciji. Pored svega ovoga, osoblje  je vrlo ljubazno I prijateljski nastrojeno da Vam sa strpljenjem preporuči najfinije iz ponude . Naša ocena za osoblje: čista petica! Pored bogate kuhinje, takođe u ponudi je i bogat izbor najfinijih fina iz celog sveta. Piva koja  takoreći, specijalnost jer u ponudi imamo vrste koje nismo do sada našli u Beogradu. Kao dijamant Beton Hale, svakako je nešto što preporučujemo svima, kako zbog atmosfere koja opija na prvu, tako i zbog ukusne  kuhinje. Svi oni koji se dvoume da li je restoran Lavash izbor za njih, odgovorno tvrdimo da jeste, i to za sve koji cene kvalitet. Beton Hala ima dosta restorana i barova ali ovo je jedan od onih koji su prosto priča koja se priča sama od sebe.

Muzika u restoranu Lavash

“World music” je danas ime za muziku koja nije pop, ni jazz, ni nešto treće, već potiče iz tradicionalnih muzika – a to je spoj mnogo stvari. Podseća na nešto što smo izgubili, na nešto što počiva na snažnoj muzičkoj tradiciji, savremenom zvuku Balkana.
U pitanju je stvarno autentična muzika, pravi merak koja počinje ni od kuda, polako vas opija, uvodi u sevdah i dovodi do večeri pune zabave. A kad nestane, strašno vam je žao što je više nema. Muzika postoji širom sveta i pripada čitavom svetu. Ideja “muzike sveta” je jednostavna i znači upravo to.

Radno vreme restorana Lavash

Radno vreme 12:00 – 03:00h

Zašto nam se ne biste pridružili?
Dođite i uživajte.

Galerija restorana Lavash

Lokacija

Vaše mesto u restoranu Lavashvas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije