Restoran Lavash

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Lavash-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Karađorđeva 2-4, Beograd, Beton Hala

Program restorana Lavash

Pozovite nas za aktuelni program

O restoranu Lavash

Lavash je oaza orijentalnih i domaćih jela koje svi volimo. Meni skrojen poput gastronomskog atlasa sa najsočnijih destinacija Balkana i Bliskog Istoka, razbuktaće vašu glad za uživanjem. Oaza orijentalnih i domaćih jela koje svi volimo. Uz zvuke balkanske etno muzike i ambijent koji vas izmešta u neki drugi svet, krenite na putovanje koje vodi direktno do pravog meraka.
Mi uživamo u jednostavnim stvarima.

“World music” je danas ime za muziku koja nije pop, ni jazz, ni nešto treće, već potiče iz tradicionalnih muzika – a to je spoj mnogo stvari. Podseća na nešto što smo izgubili, na nešto što počiva na snažnoj muzičkoj tradiciji, savremenom zvuku Balkana.
U pitanju je stvarno autentična muzika, pravi merak koja počinje ni od kuda, polako vas opija, uvodi u sevdah i dovodi do večeri pune zabave. A kad nestane, strašno vam je žao što je više nema. Muzika postoji širom sveta i pripada čitavom svetu. Ideja “muzike sveta” je jednostavna i znači upravo to.

Zašto nam se ne biste pridružili?
Dođite i uživajte.


Galerija restorana Lavash

Podeli sa prijateljima

Kako do restorana Lavash?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Karađorđeva 2-4, Beograd, restoran Lavash
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij