Restoran Lovac Beograd

Besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Restoran-Lovac-Reserve-logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Alekse Nenadovića 19, Beograd

Program restorana Lovac

Pozovite nas za aktuelni program

Restoran Lovac opis

Budite ulovljeni u dobrom provodu-Restoran Lovac

Dragi gosti i prijatelji, dobrodošli u jednu od najlepših i najvećih restoranskih bašti na Vračaru,u ulici Alekse Nenadovića 19-23.

Gotovo dva veka duga istorija Beograda, priča je i o njegovim kafanama. A, priče o kafanama uvek su i priče o ljudima, a Lovac? Lovac je kao što znate, prava mera dobre kafane.

U prepoznatljivom beogradskom ambijentu prepunom lovačkih tajni, koji zahvaljujući izloženim puškama i opasačima, galeriji divljači i odabiru boja podseća na prirodni šumski ambijent, u kome će te uživati u „čašici toplog prijateljskog razgovora“, prepušteni oazi mira, zadovoljstva i uživanja.

Posetite restoran Lovac i probajte u našoj bašti neke od specijaliteta teletinu ili jagnjetinu ispod sača u profesionalnoj furuni na drva, pekarski kropir,razne vrste specijaliteta od divljači,specijalitete sa roštilja, bakinu pogaču i druge specijalitete stare srpske kuhinje!

U lovačkom ambijentu uživajte uz zvuke starogradske muzike Karuzo ansambla.

Dobro nam došli „LOVAC“


Restoran Lovac galerija

Podeli sa prijateljima

Navigacija i mapa

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Alekse Nenadovića 19, Beograd, restoran Lovac
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):

 
Prikaži
Sakrij