Restoran Manufaktura

Restoran Manufaktura

Kralja Petra 13-15 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u restoranu Manufaktura

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

O restoranu Manufaktura

Restoran Manufaktura nudi đakonije sa roštilja, specijaliteti ispod sača, meso sa ražnja, poslastice iz bakine kuhinje, osveženje iz Grčke, tajne bugarske kuhinje, makedonske pikanterije, sve na istoj trpezi. Hrana sa našeg menija kombinuje ukuse nekoliko zemalja. Verujemo u to da hrana gradi veze. Verujemo u strast koja je svoj izraz našla u hrani. Sve sto imamo spremili smo s ljubavlju. Počevši sa domaćim srpskim specijalitetima ispod sača, preko južnjačkih pikanterija sa roštilja, pa sve do Makedonije i Grčke koje su nam otkrile neke od svojih najlepših kulinarskih tajni. Ova kulturna i gurmanska relacija oseća se, kako u zalogajima, tako i u atmosferi celog restorana. Pored autentične kuhinje sjajnog ukusa restoran pruža dobar ambijent. Kada to kažemo mislimo na dobru muziku. Popularni bendovi i izvođači su nešto što je kod nas uobičajno. Kombinacija svega dobrog čini vaš ugođaj potpunim.

Autentičnost je stanje duha!

Roštilj: mirisom okuplja prijatelje, ukusom ih zadržava. Malo šta budi apetit kao tragovi zagrejane rešetke na sočnom, pečenom mesu i njegova aroma nakon što se skine sa vrelog ulja.
Sač: zemljani ili metalni poklopac, zatrpan žarom i sakriven u ognjištu, ispod kog se polako krčkaju najlepši komadi mesa, domaćeg krompira ili hleba.
Ražanj: način pripreme najboljeg pečenja. Hrskava korica i meko meso, pečeno iznad vatre satima, po receptu najboljih srpskih domaćina.
Ponosni smo na svako jelo koje ćemo vam poslužiti.


Prijatno!

Galerija restoran Manufaktura

Lokacija

Vaše mesto u restoranu Manufaktura vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

Online rezervacije