Restoran Manufaktura

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Manufaktura-logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Kralja Petra 13-15, Beograd

Program restorana Manufaktura

Pozovite nas za aktuelni program

O restoranu Manufaktura

Autentičnost je stanje duha!

Đakonije sa roštilja, specijaliteti ispod sača, meso sa ražnja, poslastice iz bakine kuhinje, osveženje iz Grčke, tajne bugarske kuhinje, makedonske pikanterije, sve na istoj trpezi.Hrana sa našeg menija kombinuje ukuse nekoliko zemalja. Verujemo u to da hrana gradi veze. Verujemo u strast koja je svoj izraz našla u hrani. Sve sto imamo spremili smo s ljubavlju. Počevši sa domaćim srpskim specijalitetima ispod sača, preko južnjačkih pikanterija sa roštilja, pa sve do Makedonije i Grčke koje su nam otkrile neke od svojih najlepših kulinarskih tajni. Ova kulturna i gurmanska relacija oseća se, kako u zalogajima, tako i u atmosferi celog restorana.
Roštilj: mirisom okuplja prijatelje, ukusom ih zadržava. Malo šta budi apetit kao tragovi zagrejane rešetke na sočnom, pečenom mesu i njegova aroma nakon što se skine sa vrelog ulja.
Sač: zemljani ili metalni poklopac, zatrpan žarom i sakriven u ognjištu, ispod kog se polako krčkaju najlepši komadi mesa, domaćeg krompira ili hleba.
Ražanj: način pripreme najboljeg pečenja. Hrskava korica i meko meso, pečeno iznad vatre satima, po receptu najboljih srpskih domaćina.

Ponosni smo na svako jelo koje ćemo vam poslužiti.
Prijatno!


Galerija restorana Manufaktura

Podeli sa prijateljima

Kako do restorana Manufaktura?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Kralja Petra 13-15, Beograd, restoran Manufaktura
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij