Restoran New Marinero

Restoran New Marinero

Kej Oslobođenja 11a , Beograd

Rezervišite vaše mesto u restoranu New Marinero

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O restoranu New Marinero

Siđite do reke i pokrenite svoja čula nestvarnom fuzijom karipske, mediteranske i srpske kuhinje u okviru restorana New Marinero!

Bilo da ste u potrazi za mestom u koje ćete najradije dovoditi svoju porodicu, dragu osobu, prijatelje, ili ipak za restoranom koji će profesionalno ugostiti vaše poslovne kolege – New Marinero vas neće razočarati.

Osim u preukusnim zalogajima hrane koja će vaša čula razbuditi toliko da pomislite da ste na moru, u restoranu New Marinero za beskrajno uživanje zaduženi su i nedeljni branč, sjajan muzički program, kao i česte humanitarne organizacije i dešavanja.

New Marinero je restoran-splav smešten prekoputa jezera Lido, tačno na granici između kaldrmisanog i nešto novijeg dela Zemuna. Takođe, terasa koju poseduje restoran prilagodljiva je svim godišnjim dobima zahvaljujući mogućnosti da se pokrije, tako da vas ništa ne može sprečiti da upravo u restoranu New Marinero organizujete proslavu rođendana, krštenja, pa čak i venčanje.

Sve što je potrebno jeste da izrazite želju, a ljubazno osoblje će se potruditi da je ostvari, ali i da nadmaši očekivanja. Rezervišite New Marinero i prepustite se zajedno sa svojim gostima zvukovima “talasa“ ili pravoj zimskoj idili!

Galerija restorana New Marinero

Lokacija

Vaše mesto u restoranu New Marinero vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije